دوستان من تازه سقط کردم ولی بقایا دارم خونریزیم ندارم دارم متیل میخورم ک بیوفتم ب خون ریزی بد شوهرم اصرار داره ک رابطه داشته باشه ولی من شنیدم متیل تخم گذاری میکنه و....دوستان نگید باهاش صحبت کن چون اصلا متوجه نمیشه چیکار کنم چ جوری بهش کلک بزنم تا خون ریزیم شروع شه نمیخام رابطه داشته باشم چون دکتر رفتم گفت فعلن رابطه نداشته باش تا یه راه خوب واسه جلوگیری انتخاب کنی ما قبلنم با کاندوم بودیم اونطوری شد باردارشدم چیکار کنممم بیخیال شه خیلی بی درکه لطفا نیاین بگین این چه تاپیکیه چون نمیدونم از کی کمک بخوام ب اشنا روم نمیشه بگم چیکار کنم امشبو بیخیال شه تاقرصم اثرکنه اصلا متیل چنتا بخورم خونریزی شروع میشه ؟😔😔😔😔🙁🙁🙁🙁🙁🙁
دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
خب روش های دیگه ای که بهت سخت نگذره رو بهش پیشنهاد بده هست که
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!