2777
2789
عنوان

فقط خانوما بیان کمکککک

426 بازدید | 51 پست

دوستان من تازه سقط کردم ولی بقایا دارم خونریزیم ندارم دارم متیل میخورم ک بیوفتم ب خون ریزی بد شوهرم اصرار داره ک رابطه داشته باشه ولی من شنیدم متیل تخم گذاری میکنه و....دوستان نگید باهاش صحبت کن چون اصلا متوجه نمیشه چیکار کنم چ جوری بهش کلک بزنم تا خون ریزیم شروع شه نمیخام رابطه داشته باشم چون دکتر رفتم گفت فعلن رابطه نداشته باش تا یه راه خوب واسه جلوگیری انتخاب کنی ما قبلنم با کاندوم بودیم اونطوری شد باردارشدم چیکار کنممم بیخیال شه خیلی بی درکه لطفا نیاین بگین این چه تاپیکیه چون نمیدونم از کی کمک بخوام ب اشنا روم نمیشه بگم چیکار کنم امشبو بیخیال شه تاقرصم اثرکنه اصلا متیل چنتا بخورم خونریزی شروع میشه ؟😔😔😔😔🙁🙁🙁🙁🙁🙁

دخترم نور چشمم پسرم جون دلم😍♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب ب دروغ بگو خونریزی دارم نمیتونم

دیدم همه نوشتم گفتم منم بنویسم شاید معجزه شدو اونموقع ک تاریخ 1399/9/9شد حامله باشم و بچم سه ماهش باشه خداجونم خیلی ممنونم از داده هاو نداده هات اما تروخدا منو لایق مادر شدن ببینو نزار بیشتر از این حسرتشو بکشم😢😳😳 خدایا حافظ عزیزانم باش😍😍همسر جانم زیر سایه ات خوشبخت ترین بانوی جهانمممم😍😍😍
رابطه داشته باش و روش جلوگیری استفاده کن

نمیشه ک الان جلوگیری بجز کاندوم نداریم تو خونه ک میگم چشم ترسیده همیشه کاندوم استفاده میکردیم ک باردارشدم دیگ 

نمیشه ک الان جلوگیری بجز کاندوم نداریم تو خونه ک میگم چشم ترسیده همیشه کاندوم استفاده میکردیم ک بارد ...

چطوری مگه از اول نمیذاشتین؟ 

میگویند درد آدم ها را به هم نزدیک میکند به من بگو کداممان شاد هستیم  که این همه از هم دور مانده ایم؟ 

خب روش های دیگه ای که بهت سخت نگذره رو بهش پیشنهاد بده هست که

ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،.  اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن  ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن..  دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!        
نمیشه ک الان جلوگیری بجز کاندوم نداریم تو خونه ک میگم چشم ترسیده همیشه کاندوم استفاده میکردیم ک بارد ...

رابطه داشته باش و بعد از اون قرص اورژانسی بخور،2 تاشو  یجا بخور  اثر کنه

به غیرازدخول روش های دیگه رو‌امتحان کنید😁

ادم احمقیه فقط یه راه دوس داره همینقد بگم ک ادمی ک اصلا به شرایط ادم احترام نمیزاره الان هی میرم میام از استرس میگم تا بیاد خونه 

........