2777
2789
عنوان

شیر خوردن نوزاد

66 بازدید | 12 پست

سلام سوال من اینه که یه نوازد سه ماه دارم مشکلم اینه که وقتی شیر میخوره شیرمن اینقدر شدت داره که همش پرت میشه تو گلوش اذیت میشه طوری که چشماش قرمز میشه به سرفه میوفته 

خواستم بپرسم اشکال نداره قبل از شیر خوردن نوزادم شیرمو بدوشم تا از شدتش کم بشه دیگه اذیت نشه

آخه بعضیا میگن شیر اول که کمرنگ از سینه بیرون میاد خاصیتش بیشتر بعضیام میگن حکم آب بر اشون داره موندم چیکار کنم

فکر کنم باید سینه رو با دست بگیری. تو نت سرچ کنی اموزش شیر دادن هست

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم اولشو باید بدوشی دکترم ب من گفت.اتفاقاشیر آخر جربی بیشتری داره اولاش حکم آبه .ولی همون آبم واجبه.

فقط 24 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
فکر کنم باید سینه رو با دست بگیری. تو نت سرچ کنی اموزش شیر دادن هست

زمان زایمان هم بیمارستان هم خانه بهداشتی که میرم آموزش درست شیر دادن به نوزاد رو نشونم دادن وقتی بالا و پایین سینه امو میگیرم شدت شیر رو زیادتر میکنه

نه فکر نکنم خوب مک میزنه شیر متوجه شدم زیاده طوری که از دهنش در ش میارم تمام صورتو لباساش کثیف میشه

پس مشکل گرفتن سرنوزادته 

تیکرتولدپسرم💚۹۷/۷/۷💚اگه قراربوددری بسته بمونه ک به جاش دیوارمیزاشتن😉همیشه امیدوارباش🤗
اون اب اولونخوره بچه تشنش میشه چقد دوستدارم ب بچه شیربدم...

ان شالله قسمت تو هم بشه عزیزم واقعا بچه داری یه نعمته و شیرینه ولی بعضی وقتام سخته مشکل پیدا میکنن حاضری خودت اذیت بشی بچه ات نه

ان شالله قسمت تو هم بشه عزیزم واقعا بچه داری یه نعمته و شیرینه ولی بعضی وقتام سخته مشکل پیدا میکنن ح ...

قربونت برم من خودم دوقلودارم اماچون زودبدنیااومدن نتونسن شیرموبخورن الان دل بستم ب این یکی شایدبتونه سینموبگیره 

قربونت برم من خودم دوقلودارم اماچون زودبدنیااومدن نتونسن شیرموبخورن الان دل بستم ب این یکی شایدبتونه ...

خوشبحالت من اینو نیاوردم باید فکر بعدی باشم آخه 32 ساله مه یکی کمه بنظرم

[QUOTE=111060786]بچه های من9ماهه بودن من دوباره باردارشدم شماهم ازشیرگرفتیش باردارشو[خودم تصمیم دارم شوهرم از بچه خوشش نمیاد بعد 5 سال بعد عروسیم باردار شدم اصلا موافقت نکرد دیگه مادر شوهرم رفت کربلا برگشت قسمش داده به امام حسین الان دخترمونو بیشتر ازمن دوس داره فقط میگه یکی کافیه دعا کنبرام حداقل بچه بعدیم دقلو باشهمن بچه زیاد دوستدار