خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤
من درد داشتم رفتم بلوک زایمان برای بررسی چون روز تعطیل بود نمیدونی خانوم چ جیغایی میزد تنم از هرچی طبیعی بود لرزید😖
خدایا میخوام بگم من ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
من خودم همیشه دوست داشتم طبیعی زایمان کنم ولی شرایط جوری پیش رفت که سزارین اجباری شدم. قبلش به خدا سپردم و گفتم اونی که برام بهتره پیش بیاد. سزارینم فوق العاده راحت و خوب بود. دکترم هم گفت لگنم تنگ و بچه درشت بود در نهایت هم با کلی درد باید سزارین میشدم.
آنتنهایی که هست صداها را از ریشههای درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
من دوسال پیش سه تومن دادم واسه سزارین ولی دختر خالم رفت طبیعی بخاطر پولش بیچاره بعد اونهمه زجری که کشید حالا به کنار دو ماه بعدش بخاطر همورویید و شقاقی که از زور زدن زیاد حاصل شده بود شش ملیون داد رفت عمل بواسیر حالا پارگی و افتادگی هم به کنار