2777
2789
عنوان

کات

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 33 پست
اسي دست ميزد اونجات بعدشم ميكي كار خاصي نميكرد عجبا 

اخه همه بهم میگن کاربدی نیس ک....میگن چرا زودتر نگفتی همه میخان اونو بیگناه جلوه بدن به من عذاب وجدان میدن😢

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخام تموم کنم هی میگن اگ یه چیزیش بشه چی

نترس باو چیزیش نمیشه .مردا صد تا جون دارن .اگه خیلی راست میکه بیاد خواستگاریت که طوریش نشه .

آنان که بودنت را قدر نمیدانند رفتنت را نامردی میخوانند
نترس باو چیزیش نمیشه .مردا صد تا جون دارن .اگه خیلی راست میکه بیاد خواستگاریت که طوریش نشه .

من یه خواهر بزرگتردارم همش بااون حرف میزنه میگ مریمو راضی کن ب داییش هم گفته ک منومیخاد باباشم میدونه...امابااین کارش واقعا ازچشم من افتادع

منکه تقریباسردم....بیشترمیخام اون ول کنه برع

نه منظورم به طرف بودش مردا اینجورین که یکی دیگه سمتشون بیاد دیگه دلگرم میشن که یکی هست راحتتر جدا میشن

بعدم اگه موردی ازت نداره یه سره بزارش تو بلک لیست نه زنگاشو می بینی نه اساشو

اگه داره مورد ازت باهاش بد رفتاری کن کاری کن ازت متنفر شه تازه می تونی بگی همزمان که با اون بودی با یکی دیگه ام بودی و اونو دوس داری اونی که ازت متنفر شه دیگه سمتت نمیاد

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

نه منظورم به طرف بودش مردا اینجورین که یکی دیگه سمتشون بیاد دیگه دلگرم میشن که یکی هست راحتتر جدا می ...

فکرخیلی خوبیه اما باید یه نفروپیداکنم چون همه دوستام زل دارن ....نظرت باااینکه یهویی خطموخاموش کنم چیه؟

فکرخیلی خوبیه اما باید یه نفروپیداکنم چون همه دوستام زل دارن ....نظرت باااینکه یهویی خطموخاموش کنم چ ...

باور کن اگه خودم مجرد بودم قبول می کردم😁

اگه خطتتو یهو خاموش کنی ممکنه بیاد دم خونتون؟ یا برا کسای دیگه مزاجمت ایجاد کنه؟

باور کن اگه خودم مجرد بودم قبول می کردم😁 اگه خطتتو یهو خاموش کنی ممکنه بیاد دم خونتون؟ یا برا کسای ...

هی میرع بااجیم دردودل میکنه....گفتم توماربنویسم وخاموشش کنم کاش نیاد دم خونمون دیگ خسته شدم ازدستش

هی میرع بااجیم دردودل میکنه....گفتم توماربنویسم وخاموشش کنم کاش نیاد دم خونمون دیگ خسته شدم ازدستش

چند ماهه وضعیتت اینجوریه؟

هر چقدر اون تلاش کرد تو به هیچ وجه جوابشو نده همون بلک لیست بزار یا یه خط دیگه بنداز کلا بالاخره خسته میشه خودشم اگرم دیدیش یه برخورد بد باهاش داشته باش که دلسرد شه

چند ماهه وضعیتت اینجوریه؟ هر چقدر اون تلاش کرد تو به هیچ وجه جوابشو نده همون بلک لیست بزار یا یه خط ...

من حدودا 3ماه.....عاقادلم یکمم براش میسوزه بنظرت اینک میگن من تاوان میدم یااون افسرده میشه ودلش میشکنه راسته؟