2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂اقاالان هی حرف از بچه مبزنین منم بچه دوست دارم ولی طرفدارتک فرزندیم خواستگارم دارم اغفال میشم شو ...

عزييييييزم 😂😂😂عجله نكن خبرى نيس ان شالله يه بخت  سفيد قسمتت بشه💋

خدايا شكرت بزرگيتو شكر
الللهى خدا قسمتت كنه دوستم 💋

عزیزم چن روز عقب انداختی؟

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
اينقدر منتظر اين لحظه بودم 🙊😂

میشه تمام علائمتو بگی لطفااا

خانومایی ک سیاست ی زن زرنگو ندارن کتاب زنان زیرک حتما بخونین.میشه برا نی نیم ی صلوات بفرستین که بمونه برام این دفعه...خدا جونم مرسی بابت هدیه ای ک گذاشتی تو دلم😍😍🤗فندوق جونم منتظرتم 
عزیزم چن روز عقب انداختی؟

من هنوز به عقب انداختن نرسيده بودم هى سينه درد داشتمو حالت تهوع و تب و لرز شديد همين طورى الكى يه روز قبل از پرى بى بى زدم اونم وسط روز مثبت شد ميخواستم شاخ در بيارم دوباره بى بى زدم بازم مثبت شد ديگه فرداش رفتم ازمايش دادم ديدم بلههه خدا مارو ديده

خدايا شكرت بزرگيتو شكر

بچه ها من ۵ روزاز موعدم میگذره و بیبیم منفی شد شنیدم ک خیلیا بعد از ۱۰ روز از موعد بیبیشون مثبت شده اما من میگم شاید میخوام پریود شم چن روزه درد شدید پریودی دارم اما پری نمیشم ب نظرتون باردارم؟

فعلا ازم نمیتونم بدم 

تیترمم برا دلخوشی خودمه

عزييييييزم 😂😂😂عجله نكن خبرى نيس ان شالله يه بخت  سفيد قسمتت بشه💋

ممنون عزیزم😅اخه من تالاخواستگارزیادردکردم هی میگفتم لیسانس بگیرم لیسانس گرفتم میگفتم حالاارشدقبول شم حالاارشدم 😅واقعاوقت ندارم کار ودرس و...دانشگامونم فوق العاده استادای سخت گیر😅اینام میگن دیگ سنت خوب ارشدم ک طول نمیکشه زیاد ولی من میخام یکی بلشه باکارکردن ودرس واقعاموافق باشه اینهمه سختی نکشم بعدبزنه زیرش یابرام کاروسخت کنه