2777
2789
عنوان

ایا کسی هس مث شرایط من زندگی کنه؟

234 بازدید | 19 پست

سلام ... من دو ساله عقد کردم یساله و نیمه عروسی کردم با خونواده شوهرم و البته جاریمو زنش هم هس تو یه خونه زندگی میکنیم البته خونشون دو طبقه هس مادر شوهر و پدر شوهرم پایین من و جاریمم بالا ، فقط اتاق خابمون جداس غذامون اینا باهمه ...... اصن ن میتونی راحت حموم کنی نه میتونی راحت صبا بخابی نه مینونی گردش بری هیچییییی هرجام خاستی بری باید از همشون اجازه بگیری که میرم فلان جا خدایییی خیلی اذیت میشم سختمه 😔

خب پولاتونو جمع کنید از اونجا برید میفهمم خیلی خیلب سخته هرلحظه اش عذابع

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی از خواهرشوهرای عمه م با سه تا جاری تو‌یه خونه زندگی میکنن،،،یکی غذا میپزه یکی جارو میکنه یکی گردگیری میکنه،،میدونین چی جالبه شوهراشون مدام دعوا دارن باهم و قهرن،،،جاری ها خوش و خرم 

یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها
اره بخدا

دختر خوب چرا از روز اول قبول کزدی خونوادت چی گفتن؟؟

لاید شرایطت خونه بابات خوب نبود ک اینطوری راضی شدی اره؟

ببینمت تو رو 🥴                                                         دیدمت برو 😒

خونه داریم ولی نیمه کاره پولمون کمه به حدی رسیدم ک میحام طلاهامو بفروشم خونمو بسازم برم......مادرشوهرمم تو همهههه چیمون دخالت میکنه هرجا برم باااید از مادر شوهرمم اجازه بگیرم انگار ایشون همسر دوممه

خونه داریم ولی نیمه کاره پولمون کمه به حدی رسیدم ک میحام طلاهامو بفروشم خونمو بسازم برم......مادرشوه ...

وای هر چی داری بفروش تا خونتون زود اماده کنید، خیلی سخته اصلا نمیشه

به آرزوهایم قول رسیدن دادم