سلام ... من دو ساله عقد کردم یساله و نیمه عروسی کردم با خونواده شوهرم و البته جاریمو زنش هم هس تو یه خونه زندگی میکنیم البته خونشون دو طبقه هس مادر شوهر و پدر شوهرم پایین من و جاریمم بالا ، فقط اتاق خابمون جداس غذامون اینا باهمه ...... اصن ن میتونی راحت حموم کنی نه میتونی راحت صبا بخابی نه مینونی گردش بری هیچییییی هرجام خاستی بری باید از همشون اجازه بگیری که میرم فلان جا خدایییی خیلی اذیت میشم سختمه 😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یکی از خواهرشوهرای عمه م با سه تا جاری تویه خونه زندگی میکنن،،،یکی غذا میپزه یکی جارو میکنه یکی گردگیری میکنه،،میدونین چی جالبه شوهراشون مدام دعوا دارن باهم و قهرن،،،جاری ها خوش و خرم
یا مهدی ادرکنی،،،،اگه کرونا باعث رنجش خاطر و ازار خیلیا نشه تعطیلی و حقوق گرفتن معلمها براشون عذابه،،عزیزان وقتی شماها بچه هاتون رو نمیفرستین مدرسه از ترس کرونا معلمها برن بست بشینن که چی بشه!!!چرا اینقدر حقوقشون ازارتون میده بابا بخدا حقشونه،،از حق کسی دیگه نمیزنن که بدن به معلمها