2777
2789
عنوان

امروز دهمین روزه ک انتقال جنین دادم ،،،درد شدید پریودی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 83305 بازدید | 178 پست
ذخیره من 7دهم  ،،نمیتونم ریسک کنم دوباره کلی دارو و امپول و هزینه بازم جنین نشه ،اهدایی از ی فر ...

منم ذخیره تخمدانم لب مرزه 1.2 هستش

ولی سعی کن تا جایی که میتونی از تخمک خودت باشه، حتی کم باشه

نهایت دو بار پانکچر میشی

دوست خودم یه بار بانکچر شد فقط یه جنین تشکیل شد بعدش دوباره پانکچر شد بازم یه دونه جنین تشکیل شد

بعدش براش دوتارو انتقال دادن گرفت و الانم حامله اس

منم ذخیره تخمدانم لب مرزه 1.2 هستش ولی سعی کن تا جایی که میتونی از تخمک خودت باشه، حتی کم باشه نها ...

منم پریود شدم 4 روز بعد از قطع داروها و ی لخته بزرگ گوشتی ک مثل کیسه بود دفع شد ک با درد بود ،خب اگه اینبارم تخمک کم داشته باشم و نشه دیگه پولی نمیمونه ،ولی اگه اهدایی بگیرم جنین زیاد تشکیل میشه و چند بار میتونم انتقال بدم شاید مثبت شد ی بارش 

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پریود شدم 4 روز بعد از قطع داروها و ی لخته بزرگ گوشتی ک مثل کیسه بود دفع شد ک با درد بود ،خب اگه ...

خب مراکز دولتی برو

ولی خب اون طوری دیگه بچه خودته

بعدم تو که میخوای پول بدی بر تخمک اهدایی همون پولو بده بر دوبار پانکچر شدن

خب مراکز دولتی برو ولی خب اون طوری دیگه بچه خودته بعدم تو که میخوای پول بدی بر تخمک اهدایی همون پو ...

عزیز من اگه تخمکم داشته باشم یا جنین تشکیل نمیشه یا کم جنین میشه و ضعیف هم هستن چون کیفیت تخمکام پایینه ، ولی با اهدایی تعداد بیشتری جنین تشکیل میشه ،مراکز دولتی توی شیراز اصلا کارشون خوب نیس واسه ای وی اف ،توکل ب خدا  

آی وی اف انجام دادم و این ماه انتقال جنین فریز دارم،،،فقط 2 تاجنین برام تشکیل شد،،، دوستای خوبم لطفا اگه ممکنه  برام ی صلوات بفرستین ک مثبت شه و نی نی بیاد توی دلم ممنون از همتون😍😍 ،،،،،4 آبان 98 انتقال دادم متاسفانه منفی شد 😳
دکترها بهت چی پیشنهاد میدن؟

اهدایی 

چقدر هزینه تخمک اهدایی هست کسی رو داری

ن کسی رو ندارم ،باید از واسطه بخوام ،فعلا ک شوهرم میگه اسم ای وی اف نیار دیگه،،بس ک دفعه قبلی اذیت شدیم،،هزینشم ی 20 تومنی میشه

ن کسی رو ندارم ،باید از واسطه بخوام ،فعلا ک شوهرم میگه اسم ای وی اف نیار دیگه،،بس ک دفعه قبلی اذیت ش ...

چرا انقدر زیاد

یه خانمی میگفت 15 میلیون داده 12 تا جنین تشکیل شده

یه خانمی هم میگفت 4 میلیون داده تخمک اهدایی

هرکس یه قیمت میده

ایشالا که طبیعی باردار میشی

چرا انقدر زیاد یه خانمی میگفت 15 میلیون داده 12 تا جنین تشکیل شده یه خانمی هم میگفت 4 میلیون داده ...

خب واسطه ها نرخشون متفاوته ولی حدود 4 یا 5 تومنی میگیرن ک بین خودشون و دونر تقسیم میکنن این پولو فقط برا تخمک ،دیگه هزینه دارو و پانکچر و انتقال و فریز هم حساب کنی 20 میشه

خب واسطه ها نرخشون متفاوته ولی حدود 4 یا 5 تومنی میگیرن ک بین خودشون و دونر تقسیم میکنن این پولو فقط ...

چقدر زیاد

واقعا هزینه های ivf حتی جای دولتی هم زیاد درمیاد مخصوصا داروها

چقدر زیاد واقعا هزینه های ivf حتی جای دولتی هم زیاد درمیاد مخصوصا داروها

آره؛فقط خدا کمک کنه از دست این دکترا و آمپولا و هزینه ها خلاص بشیم ،واقعا سخته

آره؛فقط خدا کمک کنه از دست این دکترا و آمپولا و هزینه ها خلاص بشیم ،واقعا سخته

راستی توام ریزش مو داری

من که شدید میریزه میگن عوارض داروهاست

ولی الان که خیلی وقته دارو نداریم چرا میریزه

راستی توام ریزش مو داری من که شدید میریزه میگن عوارض داروهاست ولی الان که خیلی وقته دارو نداریم چر ...

ن من ندارم ک ،،فقط ی قرصی هست ب اسم دها ،،،من شنیدم اون باعث ریزش مو میشه ،ولی بقیه داروها ن 

ن من ندارم ک ،،فقط ی قرصی هست ب اسم دها ،،،من شنیدم اون باعث ریزش مو میشه ،ولی بقیه داروها ن 

پس چرا بر من انقدر شدید میریزه دیگه دارم کچل میشم

دارو هم میترسم مصرف کنم تاثیر بزاره رو بارداری