2777
2789
عنوان

من دوقلو دارم نزدیک 5 ماهه شونه... به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 80 پست

راستش وقتی دوتایی شیر میخوان و گریه میکنن و بغل میخوان خیلی ادم از پا میفته و نمیتونه بهشون هم برسه تنهایی. 

چیکار کنم؟. 

حتی شیشه شونم نمیگیرن اخه... هنوز هم بادگلو و بالا اوردن دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای سختهههه من با یکی دیونه شدم دارم خودمو دار میزنم انقد خودمو میزنم خوووون بالا بیارم بمیرم  دیوووونم کرده بچه رفلاکس داره 

یدونه پسر دارم من کاکل به سر دارم من یه روز عصای دستمه خودم خبر دارم من                  گلابہ تو گلاب پاش خدا مواظبش باش                  سپردمش دست خودت همیشه حافظش باش     ایشلاه که داماد بشه هرچی دلش میخواد بشه   توی روز سختی هیچکی پسر نمیشه           خسته‌گی جز باخنده یه پسر بدر نمیشه                چشم و چراغ بابا مرد کوچیکه مادر تیکر 🎈🎉تولد⏳🎁 گل پسرمه♥️

یکی از دوستای من دو قلو داشت یه قلشو گذاشته بود پیش مامانش 

بزرگ شده بود به مامانش میگفت آبجی 

به داییاش میگفت داداش 

به باباش میگفت علی😂😂😂

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚

اوووه ۵ ماه خونه مامانت موندی؟ 

زودتر با بچه هات برگردین خونه خودتون تا کم کم عادت کنی خودت از پسش بربیای، شوهرت راست میگه هرچقدرم سختت باشه از هم جداشون نکن

محیا خانوم هستم🤪😎
این چیه مد شده دوقلوها رو یکیشو میدن به یکی!!مسخرستتت!!!والا تو فامیله ما ۴ نفر دوقلو داشتن خودشونم ...

وا سخته

نمیشه زندگی کرد

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

اره عزیزم چرا نشه عادت میکنی من هم خاله ام هم زندایی ام یه دوقلو با یه پسر با یک سال و نیم فاصله دارن یعنی سه تا بچه خودشون تنها بزرگشون میکنن

خدایا مراقب تو دلیم باش