2777
2789
عنوان

من دوقلو دارم نزدیک 5 ماهه شونه... به نظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1611 بازدید | 80 پست

ب نطرم صبر کن تا بتونن بشینن

بعد برو خونه خودت 

چون اینجوری همش باید بغلشون کنی و سخته

باز اونجوری یکم میشینن

شهید تهرانی مقدم : “فقط انسان های ضعیف به اندازه ی امکاناتشان کار میکنند”

برو خونه خودت نهایتا غذا را شوهرت از بیرون بخره و هفته ای یبارم مامانت دو ساعت بیاد کمکت خونه را تمییز کنی خودت فقطط به بچه ها برس

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطور دلت میاد یکیش رو با خودت نبری.

دلم گرفت.

حتما دوتاشون رو باخودت ببر. مطمئن باش از پسشون برمیای.

دور از جونت مشکل بونی نداری که.

صبح ها زود تر بیدار شو غذاتو اماده کن. بعد هم صبحانه بخور و به بچه ها برس.

یه هفته سختته. تا روال کار بیاد دستت.

به شوهرت هم حتما بگو کمک حالت باشه.

بنده خدا شوهرت این مدت از تنهایی چه کرده؟

میتونی خونتون رو ببری تو کوچه مامانت اینا تا جفتتون راحت باشید.

خدایا خودت بچه هامو حفظ کن و همیشه سلامت باشن.

قدمشون مبارک باشه.میشه بپرسم چند هفتگی زایمان کردین ودلیل این زود زایمان کردین چی بود وایا داستگاه هم رفتن بچه هات ؟من هفته ۳۴ هستم وترس زایمان زودرس .ولی برو خونه خودت کم کم عادت میکنی وابستگی زیاد بعد ادیت میشین از یک جایی باید شروع کنی بعدا مامانت هم  بهت سر میزنه نگران نباش.

نمی تونی پرستار بگیری؟ واقعا سخته دو تا

میشه ولی هنه زیاد میخوان

کارم اونجوری که باید نمیکنن..فقطم یه ساعت‌هایی میان... نه همه 24 ساعت... درحالیکه من کلا کمک لازم دهرم

بیشترش به بابام و داذاشم ( 27 سالشه) برسه.. غذاشون و فلان و.. 

خانواده شوهرت از نوه ها سهم ندارن که کمک کنن ،؟؟؟؟

خنده برلب میزنم تا کس نداند دردمن........ورنه این دنیا که ما دیدیم خندیدن نداشت ......

منم دو قلو دارمتاددوماهگی پیش مامانم بودم بعد اومدم خونه خودم . سخته ولی شدنیه . به هیچ کاریت نمیرسی وخیلی هم خسته میشی ولی میشه تحمل کرد😁 الانم که بچه هام ۱۵ ماهشونه تازه کمی بهتر شدن . من البته مادرشوهرم میومد کمکم و شوهرم خیلی کمک میکنه

چطور دلت میاد یکیش رو با خودت نبری. دلم گرفت. حتما دوتاشون رو باخودت ببر. مطمئن باش از پسشون بر ...

صبحها زودتر بیدار شم؟. مگه شبا خوابیدم که بیدار شم اصن؟ 

واااای تاپیکتو خوندم فکر کردم تو دوستمی😨😨دوست منم دوقلو داره 5 ماهشونه 3 ماه خونه مامانش بود الانم خونه مادر شوهرشه میگه تنهایی نمیتونم

نمیدونم چجوری پولش میخواد جور بشه خیلی استرس گرفتم میشه برا جور شدن جهیزیه ام صلوات بفرستین😳