2777
2789

الان تنهایی از پسشون برمیام برم خونه خودم؟ اخه یکیشون رفلاکس و مولیک شدید داره.. جفتشونم زودرس و نارس بودن

اخه تا الان خونه مانانم بودم اون کمکم میکرد...  

قرار بود وقتی رفتم خونه خودم در هفته دو روز بیاد اما الان میگه نمیتونم بیام...

به نظرتون میتونم ؟ 

اخه راستش هنه حتی خودش میگن یه نفری نمیشه دو تا رو... 

همشم همشون ( خاله و مادربزرگ و مامانم و......) میگن یکیشو بذار با یکی دیگ6 برو... 

ولی شوهرم موافق نیست جداشون کنیم... 

مامانم میگه نمیام... ادلش گفته بود باشه الان میگه نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا جداشون نکن

توکل به خدا کن 

ایشالا میتونی

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚

وااا مگه ميشه يكيشو بزاري با يكي ديگه بري

گناه دارن نكن اين كارو

برو خونه خودت يه شب ببين اگه سختت بود برگرد خونه مادرت ولي جداشون نكن توروخدا 

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘

بچه هات و هیچوقت ازهم جدانکن ، یوقت خدایی نکرده یه مو از سراونی که دست مادرتیناس کم بشه تا عمر جواب شوهرتونمیتونی بدی بلاخره که باید جداشی برو عادت میکنی

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد......خداجونم منتظر معجزتم....😍❤❤🙏