2777
2789
عنوان

مامانا خواهش میکنم یه لحظه بیاین

130 بازدید | 32 پست

بچه من دوسالشه. از زمانی که این بچه ب دنیا اومد خونواده همسرم رو اعصاب من راه رفتن . هی هرروز میگفتن بچه رو بیارید. و همسرمم ب شدت رو خونوادش حساس‌.

از همون اول مادرشوهرم هی بهش یاد میداد بگو عمه.

حتی بهش میگن ب دخترخواهرشوهرم باید بگه آبجی.

و مادرشوهرم هی میخواد جلو همه بگه بچه من عاشق عمشه.

خواهرشوهرمم همینطور.  رفتاراشون اذیتم میکنه

تو جمع که هستیم خواهرشوهرم بچم بغل میکنه میبره یه جای دیگه.

وقتی کوچولوتر بود ب من میگفت بیا ببینیم بچه تو بغل کدوممون میاد و وقتی میدید تو بغل من نمیاد کلی ذوق میکرد.

یا هی بدون اینکه به من چیزی بگه میدیدم غذا آورده داره بهش غذا میده.

من بچه اولمه این رفتاراشون اذیتم میکنه

حق داری ولی اونام خب فامیل هاشن دیگه طبیعیه بچه ات دوست داشته باشن هرچی هم باشه اسمان بیاد زمین زمین بره اسمان اون بچه شماست از گوشتو پوست و خون توئه و لاغیر 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حساس نباش

اونا میخوان بگن آره ما رو خیلی دوست داره

در حالی که انسان به خاطر سپردن خاطراتش از سه سالگی شروع میشه

بذار اینطوری فکر کنن

شما هم در مقابل شون جبهه نگیر و بگو آره شما رو خیلی دوست داره

در نهایت بچه ها گرایششون به مادر و خانواده ی مادری ذاتی و درونیه نه زوری و اجباری

حق داری ولی اونام خب فامیل هاشن دیگه طبیعیه بچه ات دوست داشته باشن هرچی هم باشه اسمان بیاد زمین زمین ...

این رفتاراشون طبیعیه؟  حتی خواهرشوهرم ب بچه من میگم بچم یا دخترم. این محبت بیش از اندازش منو اذیت میکنه‌.

همسر من ب شدت به خونوادش وابسته هست و حساس نسبت بهشون. من هفته ای چندبار اونارو میبینم‌ و خیلی اذیت میشم‌.

این رفتاراشون طبیعیه؟ حتی خواهرشوهرم ب بچه من میگم بچم یا دخترم. این محبت بیش از اندازش منو اذیت می ...

یکم محبتشون زیادیه دیگه ولی خب احتمالا این برادرشونو خیلی دوست دارن که بچه اش این همه عزیز میدونن به نظرم حساسیت نشون نده حس کنن اذیت میشی بدتر میکنن اینجور مواقع بی خیال باش 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
اونا هی بهش میگن بگو آبجی مهسا. یا اونو بده به آبجی مهسا.چیکار کنم ک یاد نگیره؟

پسر منم به دختر عمه ش میگه آجی پسرم 3 سالشه

اونم می‌ره مدرسه میگه من داداش دارم 🤣

حساس نشو....

✨اونایی که میگن انسان یکبار متولد میشه کسایین که معجزه ها رو باور ندارن✨تو معجزه ی من شدی✨y✨چه خوب شد که اومدی💞 عُمرَم رو عُمرِت بچه جون🤍✨