2777
2789
عنوان

کار در خانه

104 بازدید | 8 پست

سلام خانما میشه به من لطف کنید اگه کار خانگی سراغ دارید به من معرفی کنید می خوام یه درآمد از خودم داشته باشم قبل تو اینترنت باپاکت سازی آشناشدم صد تومن ریختم اماخیلی سخت میگرفتن باید حتی یک ذره اشتباه نکنی پولم ضرر شد اماالامی خوام جبران کنم اگه کاری سراغ دارید بگین خیلی ممنون میشم نمیتونم برم بیرون کار کنم دخترم کوچیکه کسی ندارم اینجا نگه داره برام من تو اصفهانم خانمای اصفهانی کمک کنید بازم ممنون

منم خیلی گشتم پیدا نکردم چند تا هم از سایت دیوار واسه بسته بندی نیرو میخواستن که کلاهبرداری بود و بعد از واریز مبالغی دیگه خبری نشد. الان کار تایپ میکنم پولش کمه اما سرم گرم شده. سایت هلدینگ ایران تایپیست

آقا نیستم 😊

عزیزم میتونی برای همسرمن مشتری پیدا کنی و ازش پورسانت دریافت کنی تو همون خونه

فروش ماریانا جهت درمان عفونت زنان تنگی واژن و افزایش میل جنسی و روغن خراطین اصل برای حجم دهندگی عضلات صورت و بدن... 🌹🌹🌹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کارشون چیه عزیزم 

ما تهرانیم 

شوهرم تو کاره کابینت کمد دیواری کاغذ کفپوش پارکت و تخت و سیسمونی.... 

ب هر کی ک براش مشتری پیدا کنه 100 تومن پورسانت میده 

فروش ماریانا جهت درمان عفونت زنان تنگی واژن و افزایش میل جنسی و روغن خراطین اصل برای حجم دهندگی عضلات صورت و بدن... 🌹🌹🌹

🎀 کسب درآمد از مهارت و تخصص های خود بصورت دورکاری

🎀 انجام پروژه‌، پایان نامه و کارهای کلاسی شامل: ترجمه، تایپ، مقاله نویسی، برنامه نویسی، پروپوزال نویسی، حل تمرین، طراحی سایت، مشاوره و .....

🎀 برای لیست پروژه ها و اعلام همکاری به کانال ما بپیوندید

لینک کانال در تلگرام :

@myproject98

🎀 کسب درآمد از مهارت و تخصص های خود بصورت دورکاری

🎀 انجام پروژه‌، پایان نامه و کارهای کلاسی شامل: ترجمه، تایپ، مقاله نویسی، برنامه نویسی، پروپوزال نویسی، حل تمرین، طراحی سایت، مشاوره و .....

🎀 برای لیست پروژه ها و اعلام همکاری به کانال ما بپیوندید

لینک کانال در تلگرام :

@myproject98