2777
2789
عنوان

واقعا نمیدوووووونم چی بگم .....

| مشاهده متن کامل بحث + 461 بازدید | 41 پست

ای کاش یکم انسانیت و شرف بود اینهمه پسر مجرد و سن بالا هست بیکار و الاف اینا حق تشکیل خانواده ندارن؟؟؟ حق زندگی ندارن ؟؟؟ نینی یار جان عزیزت حرفم بد نیست نه فردا بیام ببینم ترکوندیم واقعا مخم سوت کشید

ما آبادانیا   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گل گفتي گل كاش يه سلول مغزت رو بدي به اينا كه تو مغزشون به حاي مغز  دور از جون عن هست

بخدا کل بشر پیشرفت کرد اینا دغدغشون فقط زیر نافه که چندتا صیغه جا دارن چندتا دائم همه مملکت ما تو بحث زیر ناف اقایون میچرخه بقیه اموراتم به هیچ ورشون نیست

بخدا کل بشر پیشرفت کرد اینا دغدغشون فقط زیر نافه که چندتا صیغه جا دارن چندتا دائم همه مملکت ما تو بح ...

واي تو چقدر حرفات به دل ميشينه لعنتي قشنگ ميزني به خال👍👍👍👍👍

بچه ها ميخوام تا عيد لاغر شم قدمم بلنده خيلي سسكي ميشم😅😂
وای زورم ب اون تیکه از حرفش میاد میگه آیا بندگان خدا حق تشکیل زندگی دوم ندارن سفره ی دیگری پهن کنن

ای همشون مریضی آلت بگیرن 

هیچ فرقی با حرمسراهای قاجاری ندارن مملکت رو میخوان  بکنن حرمسرا با سو استفاده از اسلام

عایا چرا بیدارید  من دخترم نمی‌خوابه شما چی البته چنددقیقست خوابیده میترسم بذارمش رو تخت بپره ...

خواستم بخوابم که رفتم تو یه کانال این متن زیبارو دیدم خواب کلا از سرم پرید

ما آبادانیا   
ای همشون مریضی آلت بگیرن  هیچ فرقی با حرمسراهای قاجاری ندارم مملکت رو میخوام بکنن حرمسرا با سو ...

والا همون زمانم یه حدی بود دیگه جدای حرمسرا یه مملکتی بود با امورش الان کلا همه ی کشور شده حرمسرا

قربونت عزیزم قابل ندارم اعصابمو خورد کردن کثافتا

منم اعصابم خورد شد دلم میخواد شوهرمو خفه کنم درسته از این غلطا نمیکنه میکشمش پدرشو در میارم ولی به هیچ عنوان نباید همچین حقی رو داشته باشه

ما آبادانیا