2777
2789
عنوان

مشکل من با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 66 پست
خب ما چکاری میتونیم بکنیم ؟؟؟؟ برو به خودش بگو

نمیدونم چطوری بگم یعنی چی بگم بهش چندبار گفتم خانوما بیشتر به پیش نوازی نیاز دارن میگه من کم نزاشتم برات همین که ثابت میکنم میگه خسته ام میگم خسته بودنی نیا سمتم خوب بهم حس بدی دس میده از خودم بدم میاد 

گر نگه دار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤ خدایا به امید تو
[QUOTE=110945947]نه دیگه خودشو سرد نشون بده همسرشم مجبور میشه که اماده اش کنه[/Q  والا مشنم هن ...

خوب اقایون زودتر اماده میشن خانما بیشتر به تایم نیاز دارن به محبت و نوازش ولی مثل انکه زمونه کلا عوض شده

گر نگه دار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤ خدایا به امید تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت میگی همه کاری میکنی براش..خب چرا؟  وقتی بهت نیاز داشته باشه مجبور میشه به نیاز شمام توجه ...

اخه خیلی راحت میگه برام اینکارو بکن ببخشید نمیخواد زیاد بحثو باز کنم یوقتایی مشاورا میگفتن خانوما بی حرکت همینجوری نمونین که شوهرتون همه کارارو انجام بده مثل جنازهذنباشین ماله ما برعکسه قبلا روم نمیشد چیزی بگم

اوایل شوهر منم خیلی به من اهمیت نمیداد یه روز نشستم قشنگ براش توضیح دادم گفتم عصبی میشم عشقم نسبت بهت کم میشه من دوست دارم رابطمون بیشتر باشه هرروز عشقم بیشتر و بیشتر بشه از اون روز به بعد یه بار هم نشده شوهرم بگه نه البته چرا یه شب بهم گفت ولی فرداش جبران کرد

خوشبحالت که سرده🤣🤣🤣🤣ماله ما دیوس دیونمون کرده برووخداروشکر کن

کاش سرد بود یه دفعه میگفتم سرده اول همین فکرو کردم 

اوایل شوهر منم خیلی به من اهمیت نمیداد یه روز نشستم قشنگ براش توضیح دادم گفتم عصبی میشم عشقم نسبت به ...

پس منم یبار دیگه باهاش حرف میزنم شبا همش گریه میکنم حتی وقتایی که رابطه داریم حس میکنم ازم سواستفاده میشه اصلا براش مهم نیست منم باید تو رابطه به یه جایی برسم و فقط نیاز خودشو برطرف نکنه 

بهش بگه خدایی نکرده اگه من به گناه کشیده بشم عذاب وجدان نمیگیری با زبون رامش کن بگو من از عشق تو دارم میسوزم کلا ازاین مدل حرفا که مردارو بالا میکشه بزنی خودش دوسوته حل میکنه

اخه خیلی راحت میگه برام اینکارو بکن ببخشید نمیخواد زیاد بحثو باز کنم یوقتایی مشاورا میگفتن خانوما بی ...

اگر شوهرت میگه شمام بگو...دوبار سه بار ده بار ..انقد که درک کنه شما نیاز ب نوازشت بیشتره...شده با عصبانیت و جدیت بگو...یروز سرد باش باهاش...ب هر حال عادتش بده ...

ازش دلیل سرد بودنو میپرسین چه جوابی بتون میده؟!طفره میره یاچی

میگه سرد نیستم خسته ام از صبح سر کار بودم یه مدت ولش کردم نرفتم سمتش ولی بازم اگه برنامه ای داشته باشیم همون اشه و همون کاسه من تصمیم گرفتم اینبار هرچی خواست بگم نه میدونم قهر میکنه ولی دیگه خسته شدم منم غرور دارم شخصیت دارم 

شوهرمن اخلاقش جوریه که اگه حتی همین الان که خوابه بیدارش کنم بی هیچ حرفی قبول میکنه چون عادتش دادم ب ...

منم بعضی وقتا بیدارش میکردم ولی من پیش نوازیو خیلی دوست دارم ولی برام وقت نمیزاره چطوری عادتش دادی یعنی شده بعضی وقتا با خواستش مخالفت کنی؟

مثلا قانون بزار برای رابطه تون توی کاغذ هر روز یه مدل پوزیشن بنویس که متنوع باشه یا دوران پری خودت ارضاش کن مثلا جمعه ها ترتیب حموم دونفره بده تو این مایه ها اینجور ارامشتونم بیشتره