2777
2789
عنوان

مشکل من با شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 794 بازدید | 66 پست
ای خدا این طفلک چرااین شکلیه🤦‍♀️

ازش نپرسیدم😂

پروفایل قبلیمو که گندشو در آوردین عوض کردم  این عکس عروسیمه هر کی بزاره رو پروفایلش جررررشششش میدما یه خانوم 👈متاهل که پایبند و متعهد به همسرم ❤هسدم!!عاشقانه دوسش دارم و دیوانه وار میگم که بعد خدا میپرستمش بُته زمینیه من!!👌عقیدم اینه که مهربون تر ،وفادارتر،عاشق تر،پرحوصله تر،متعهدتر،خوش اخلاق تر ......از همسرم وجود نداره ✋                               ۵ ساله که کنارمه و ۴ ساله که به عنوان شریک زندگیش کنارشم تو تک تک این روزها مردونه ثابت کرده همه جوره خصوصیات بالارو☝ داره و لایقشه که اونو 👈❤مرد تر از هر مردی بدونم❤👉مرد خوشتیپ و جذاب من بعد تو هیچکس به چشمم نمیاد و نخواهد اومد چون تو همه جوره لایق این عشقی👍چون تو برای من ثابت شده ای 🙂                                                         💑تو مرا جان و جهانی حضرت یار 💑                                                

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهداشتت رو رعايت ميكني؟

اره خیلی اخه باز الان یکم بهتر شده من یکساله ازدواج کردم اولا روم نمیشد ازش درخواستی داشته باشم ولی الان دیگه کلافه شدم اول فکر کردم شاید سرده ولی اگه سرده نباید اصرار کنه برای خواسته هاش ایبار من دارم سرد میشم انگار فقط براش خودش مهمه 

گر نگه دار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤ خدایا به امید تو
ن گلم من ک مشکلی ندارم نی نی یار میگ ک نباید زد این تاپیکارو چون کاربری رو میبنده. ولی شما بهتره م ...

ممنون که گفتی عزیزم من نمیدونستم وگرنه نمیزدم دلم خیلی گرفته بود یوقتایی شوهر ادم یه کاری میکنه خورد میشه ادم 

گر نگه دار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤ خدایا به امید تو
نه من منظوری نداشتم  حتی تو پیامم توهینی هم نکردم فقط جالب بود برام بعد ۱ سال نه پستی نه حرفی ...

عزیزم منم منظوری نداشتم توضیح دادم که چرا پیام ندادم 

من تازه عضو شدم قبلا عضو شده بودن نیومدم  چرا به ادم میتوپین خوب دلم گرفته بود یه ساله ازدواج ک ...

نه شوهرت گویا خودش مشکل داره 

بعضی مردا همینجورین سردن 

شاید زن سابقش هم واسه همین جدا شده

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
غذاهای گرم بده بهش معجون درست کن بده بخوره بهش برس خودش دیوونه میشه دیگه ولت نمیکنه

مشکلم اینه دیوونه هم میشه به فکر خودشه میخواستم برم پیش مشاور ولی اخه اگه برم مشاور خانم که نمیتونه با همسرم راحت حرف بزنه با اقا هم که من نمیتونم حرف بزنم خوب خانما نسبتا دیرتر به اوج میرسن به تایم بیشتری نیاز دارن احساس میکنم ازم سواستفاده میشه دلم خیلی میشکنه😢