2777
2789
عنوان

واکسن 18 ماهگی

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 40 پست

شیاف دیکلو خیلی قویه هر وقت خواستی بزاری اندازه ی یه عدس ازش بکن بزار مثل آب رو آتیش میمونه ولی یادت باشه فقط در مواقع خیلی حاد که تبش خیلی میره بالا، الانم تا صبح فکر نکنم دیگه تب کنه ولی مراقب باش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم ببخشید من اطلاعاعی ندارم ولی پسر منم دو هفته دیگه واکسن یکسال و نیمه داره بازم ببخشید. ...

بعد از واکسن بزار تو حیاطی پارکی جایی بازی که پیاده راه بره تا درد کمتر اذیتش کنه

دختر من فقط غروب کمی لنگید.بعد درست شد

ولی متاسفاته تب و بی حالی اذیتشون میکنه

برای من کابوس شده بود که خداروشکر گذشت

شیاف دیکلو خیلی قویه هر وقت خواستی بزاری اندازه ی یه عدس ازش بکن بزار مثل آب رو آتیش میمونه ولی یادت ...

اره الان بدنش یخه

الان عوارض نده؟

همیشه در همه حال به خدامون امیدوار باشیم
بخاطر عجله کردنم نگرانم صبح خانومی کهکه واکسنشو زد اونقد ترسوند که از ترسم زود زدم

خب اشکال نداره دیگه حتی بچت تبش بالا رفت برسونش‌بیمارستان ولی دیکلو برندار من ی بار برداشتم ۳۹.۵ بود دکترم کلی دعوام کرد بعدم بچه عفونت داشت بستریش‌کرد

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
بعد از واکسن بزار تو حیاطی پارکی جایی بازی که پیاده راه بره تا درد کمتر اذیتش کنه دختر من فقط غروب ...

ممنون عزیزم💖💖

ببخشید سوال دیگه داشتم

واکسن ۶ ماهگی پسرمو ک زدیم هنوز جاش یه کم سفته

یعنی طبیعیه؟

خب اشکال نداره دیگه حتی بچت تبش بالا رفت برسونش‌بیمارستان ولی دیکلو برندار من ی بار برداشتم ۳۹.۵ بود ...

ممنونم از راهنماییت

نه نگران نباش حالش خوبه بعد از شیاف همین مدلین یه مقدار عرقم میکنن، بروفن تو خونه داری؟ 

اره دارم

اونم بخاطر خالی بودن معده اش ندادم که معدشو اذیت نکنه