2777
2789

سلام من به تازگی تصمیم به عمل گرفتم ولی از بعدش میترسم و اینکه بینیم کج و نا متقارن بشه و اینکه هرکی بینی عمل میکنه حتما باید ترمیم کنه؟توروخدا راهنماییم کنین...

تنها کسی که بیشترین درجه بدبختی را شناخته باشد میتواند بیشترین درجه خوشبختی را نیز درک کند انسان باید در حال مرگ باشد تا بداند زنده بودن چقدر خوب است...

خوشبحالت منم دوس دارم عمل کنم ولی شوهرم نمیزاره .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم ب دكترت بگو بيني رو از وسط فقط باز كنه 

بيني ك از كناره هاهم باز بشه سختتر متقارن در مياد 

البته اين فقط درصورتيه ك بينيت گوشتي نباشه و نخواي خيلي باريكش كني و واسه عمل طبيعيه

بچه ها سوالات زيبايي_پوستي_ مويي_آرايشي و اسكين كرتونو پاسخ گو ميباشم❤️
خوشبحالت منم دوس دارم عمل کنم ولی شوهرم نمیزاره .

من شوهرم دوست داره عمل کنم تا الانم خونوادم راضی نبودن عمل نکردم 

تنها کسی که بیشترین درجه بدبختی را شناخته باشد میتواند بیشترین درجه خوشبختی را نیز درک کند انسان باید در حال مرگ باشد تا بداند زنده بودن چقدر خوب است...
به نظرم ب دكترت بگو بيني رو از وسط فقط باز كنه  بيني ك از كناره هاهم باز بشه سختتر متقارن در م ...

بینیم استخونیه ولی پهنه😔شوهرم دوس داره خیلی تغییر کنم

وقتی دکترت خوب باشه مشکلی نیست.من خودم احتیاج به ترمیم داره که نرفتم

ترمیم هم هزینش اندازه ی عمله یا فرق داره؟

بینیم استخونیه ولی پهنه😔شوهرم دوس داره خیلی تغییر کنم

عزيزم انشالا ك دكترت خيلي كارشو بلده و نگران هيچي نباش 

من دوستم بينيش قرينه نشد بعد از عمل دكتر سرپايي ترميمش كرد

بچه ها سوالات زيبايي_پوستي_ مويي_آرايشي و اسكين كرتونو پاسخ گو ميباشم❤️
عزيزم انشالا ك دكترت خيلي كارشو بلده و نگران هيچي نباش  من دوستم بينيش قرينه نشد بعد از عمل دك ...

ممنونم عزیزم🙏❤

نه فکر کنم فقط هزینه بیمارستان باشه

اهان