سلام من به تازگی تصمیم به عمل گرفتم ولی از بعدش میترسم و اینکه بینیم کج و نا متقارن بشه و اینکه هرکی بینی عمل میکنه حتما باید ترمیم کنه؟توروخدا راهنماییم کنین...
تنها کسی که بیشترین درجه بدبختی را شناخته باشد میتواند بیشترین درجه خوشبختی را نیز درک کند انسان باید در حال مرگ باشد تا بداند زنده بودن چقدر خوب است...
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من شوهرم دوست داره عمل کنم تا الانم خونوادم راضی نبودن عمل نکردم
تنها کسی که بیشترین درجه بدبختی را شناخته باشد میتواند بیشترین درجه خوشبختی را نیز درک کند انسان باید در حال مرگ باشد تا بداند زنده بودن چقدر خوب است...
به نظرم ب دكترت بگو بيني رو از وسط فقط باز كنه بيني ك از كناره هاهم باز بشه سختتر متقارن در م ...
بینیم استخونیه ولی پهنه😔شوهرم دوس داره خیلی تغییر کنم
وقتی دکترت خوب باشه مشکلی نیست.من خودم احتیاج به ترمیم داره که نرفتم
ترمیم هم هزینش اندازه ی عمله یا فرق داره؟
عزيزم انشالا ك دكترت خيلي كارشو بلده و نگران هيچي نباش من دوستم بينيش قرينه نشد بعد از عمل دك ...
ممنونم عزیزم🙏❤