2777
2789

باقلارو بذار 24 ساعت خیس بشه بعد بذار لا شعله کم بپزه.

گندمم جدا بپز چون لعابش اجازه نمیده باقلا بپزه

بعد از پختن هر دوتاش باهم قاطی کن و ی کم بذار رو شعله کم جا بیفته

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باقلارو بذار 24 ساعت خیس بشه بعد بذار لا شعله کم بپزه. گندمم جدا بپز چون لعابش اجازه نمیده باقلا بپ ...

اگه چند روز خیس خورده باشع چی؟؟

گندومم خیس بخوره؟؟؟

اگه چند روز خیس خورده باشع چی؟؟ گندومم خیس بخوره؟؟؟

بهتر میشه به شرط اینکه با آب داغ خیس نکرده باشی که سرد شده باشه چندباره چون دیرپز میشه

گندم یه ساعتم خیس بخوره کافیه

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792