2777
2789
عنوان

یعنی دیر شده ؟؟؟؟؟

103 بازدید | 7 پست

مامان ها  شما از کی شیر شبانه نوزادهاتونو قطع کردین ؟ من اصلا نمیدونستم فکر کردم تا دوسال باید شبا شیر داد . الان دخترم۱۵ ماهشه شبا باز شیر خشک میدم . اشتباه کردم ؟  اگه بخوام شبا شیر ندم چیکار کنم گریه نکنه چون دوبار بیدار میشه 

خدا با من است 
عزیزم شیر نباید قطع بشه کههههههههه کی گفته قطع کن آخه عزیزم کم میشه ولی قطع نه

اخه خیلیا نوشتن ما قطع کردیم چون دنددن هاش پوسیده میشه بعد تو اینترنت سرچ کردم نوشته ۵ یا ۶ ماهه ک شد شبا شیر قطع میشه 

خدا با من است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه خیلیا نوشتن ما قطع کردیم چون دنددن هاش پوسیده میشه بعد تو اینترنت سرچ کردم نوشته ۵ یا ۶ ماهه ک ش ...

نه عزیزم اصلا اینطور نیست من دخترم یکسالشه شیر کم میخوره همش غذای سفره میخاد بردمش بااشک وآه دکتر گفتم شیر نمیخوره خیلی کممممممم

گفت عزیزم شیرنباید قطع بشهههههه ولی دیگه غذای اصلی غذای سفرسسس ولی نبینم قطع کنیاااااااااااااااا

نه عزیزم اصلا اینطور نیست من دخترم یکسالشه شیر کم میخوره همش غذای سفره میخاد بردمش بااشک وآه دکتر گف ...

عزیزم منظور ایشون اینه که شبا تو خواب نباید  شیر داد، 

وگرنه بچه تا دوسالگی باید بیشتر از غذا شیر بخوره فکر کنم منظور دکتر شما همین بوده