2777
2789

همه دردام از بین میره با مردن خیییلیییی مشکل دارم خیلی جرأت خودکشی هم ندارم کاش میشد خدا خودش منو ببره ...تو روخدا برام دعا کنید محتاجم ب دعا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا بمیری

اگه بمیرم همه مشکلاتم حل میشن و راحت میشم بیکاری بابام ازدواج ناموفق خواهرم طعنه های خانواده شوهرم دیگه ناراحتی مامانمو خواهر کوچکمو نمیبینم احساس میکنم از همه دردا رها میشم

وای اصلا به خودکشی فکر نکن چون هیچ وقت آمرزیده نمیشی چون یعنی امیدت از خدا بریدی توکلت به خداباشه دو ...

از روزی ک خودمو شناختم مشکل دارم و فقط ب خدا توکل کردم ولی اوضاع همیشه بدتر میشه یا فرقی نمیکنه از اول عمرم تا حالا یه روز خوش نداشتم

الان دقیقن چه جور باشه اوضاع بهتر میشه ؟ از دست خودت یا کسی کاری برمیاد؟ چه کارهایی کردی یا بکنی ب ...

اگه بابام کاری پیدا کنه و اوضاع ازدواج خواهرم خوب بشه بقیشو میشه تحمل کرد مشکل اینجاست ک بابام کار میکنه ولی کار درست حسابی نداره و هرچه بهش میگم حرف گوش نمیکنه و بابام باعث ازدواج خواهرم شد ک فکر کنم دیر یا زود ب طلاق برسه

اگه بابام کاری پیدا کنه و اوضاع ازدواج خواهرم خوب بشه بقیشو میشه تحمل کرد مشکل اینجاست ک بابام کار م ...

الان دقیقن چه کاری از دست تو بر میاد ؟

اینا همش مشکلات بقیه هست وتو فقط نظاره گر بودی تصمیم ازدواج توسط دو شخص عاقل و بالغ اتفاق میفته آیا تو اثری داشتی بر این رویداد؟

آیا تو باعث ایجاد این اتفاق ها بودی؟

آیا راهی بلدی کمک کننده باشه و خودت انجام بدی که شرایط بهبود پیدا کنه؟

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
اگه بمیرم همه مشکلاتم حل میشن و راحت میشم بیکاری بابام ازدواج ناموفق خواهرم طعنه های خانواده شوهرم د ...

همه جا ناراحتی و رنج هست، با مردن شمام چیزی درست نمیشه

تبسمی اگرم رو دهد ز عیش ندانی، که گاهی آدمی از کثرت ملال بخندد ...
اگه بابام کاری پیدا کنه و اوضاع ازدواج خواهرم خوب بشه بقیشو میشه تحمل کرد مشکل اینجاست ک بابام کار م ...

برای اتفاق رخ نداده جلو جلو عزاداری نکن بزار رخ اگر اونم اگر داد انرژی داشته باشی برای رویارویی با اون شایدم هرگز اتفاق نیفتاد

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    
اگه بمیرم همه مشکلاتم حل میشن و راحت میشم بیکاری بابام ازدواج ناموفق خواهرم طعنه های خانواده شوهرم د ...

بعد مردن، روحت همه چی رو می بینه اما کاری از دستش بر نمیاد. این خیلی زجرآوره