2777
2789
عنوان

دلم میخواد نابودش کنم

384 بازدید | 30 پست

خانما منو شوهرم نزدیک ده ساله باهم ازدواج کردیم و دوتا بچه داریم شوهرم یه دختر عمو داره که از قدیم عاشق شوهرم بوده و انتظار داشته شوهرم بره خواستگاریش که شوهرم گفته اون مثل خواهرمه و نمیتونم به چشم دیگع ای نگاش کنم خلاصه دختر عموش با پسر خاله خودش  ازدواج میکنه و اونم الان دوتا بچه داره ولی هنوز تو کف شوهرمه و هرجا باشیم میخواد خودشو یه جوری به شوهرم نزدبک کنه مثلا هر وقت شوهرمو می بینه میگع وای چقد دلم برات تنگ شده بود یا امروز تو فکرت بودم یا دیشب خوابتو دیدم من این حرفا رو می شنیدم ولی رو خودم نمیذاشتم حساس نبودم تا اینکه 

تا وقتی یه بچه داری فقط مادری ولی وقتی دوتا بچه داشته باشی هم مادری هم داور😎😍

چن شب قبل یه جا دعوت بودیم اوناهم بودن یهو دیدم شوهرم نیس هرجا رو نگاه کردم دبدم نیس رفتم تو تراس دیدم بله دختر عموش و شوهرم دارن باهم پچ پچ میکنن یه نگاه تند به شوهرم کردم و برگشتم تو سالن به روی خودم نیاوردم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خودشوبیارزش میکنه.محلش ندهدمیخوادتروحرص بده اگ واکنش نشون بدی میفهمه بدت میادبدترمیکنه

نزاررویاهات فقط درحدرویابمونن/اگرتوانایی فکرکردن به چیزیو داری قطعاتوانایی رسیدن به آن راهم داری☺👩‍💻

بعد که اومدیم خونه به شوهرم گفتم بدم میاد از دختر عموت چرا انقد پاپیچت میشه و خلاصه خیلی توهین به شوهرم و دختر عموش کردم شاکی بودم که چرا شوهرم بدون خبر من رفته با دختر عموش پچ پچ کردن حالم از جفتشون بهم میخورد یهو شوهرم بهم حمله کرد و گلومو گرفت گفت خفه میشی یا نه الان سه شبه باهاش قهرم و حرفی نزدم به نظرتون چیکار کنم به دختر عموش پیام بدم که پاشو از زندگیم بکشه بیرون یا قهرمو ادامه بدم بلکه شوهرم ادم شه و دیگه از این غلطا نکنه 

بعد که اومدیم خونه به شوهرم گفتم بدم میاد از دختر عموت چرا انقد پاپیچت میشه و خلاصه خیلی توهین به شو ...

منم هميشه از رفتار اينجوريه مردا حرص ميخورم به جاي توجيح كردن طلبكارم هستن، ميگن خوب كاري كرديم

گر نگه دار من آنست كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد❤️

اصلا یه شبه شوهرم از چشمم افتاد بدم اومد ازش چون اون که رفت بدون خبر من با دختر عموش حرف زد منو کوچیک کرد منو کم کرد اعصابم داغونه 

اصلا یه شبه شوهرم از چشمم افتاد بدم اومد ازش چون اون که رفت بدون خبر من با دختر عموش حرف زد منو کوچی ...

اصلا اگه به توام ميگفت نبايد ميرفت، شوهر منم همينه اه اه

منم هميشه از رفتار اينجوريه مردا حرص ميخورم به جاي توجيح كردن طلبكارم هستن، ميگن خوب كاري كرديم

شوهرم میگه گفته کمک داداشم کن چون پسرعموش که بشه داداش همین دختر عموش معتاده و از شوهرم خواستع ترکش بده ولی اصلا ما ده سالع که رابطه ی خیلی کمی با اینا داریم و اینا شهر دیگه ای هستن همش حس میکنم شوهرم دروغ میگه مسئله ای دیگه ای هست که راستشو نگفته دارم دیوونه میشم 

شوهرم میگه گفته کمک داداشم کن چون پسرعموش که بشه داداش همین دختر عموش معتاده و از شوهرم خواستع ترکش ...

بگو مگه تو كمپ داري ما خبر نداريم؟؟؟؟تو چيكاره اي؟

به نظر من زنگ بزن به دختر عموش، پيام نده ديگه يه عمر راحت ميشي

من میگم اگه دختر عموش هدفش حرص دادن منه با زنگ زدنم خوشحال میشه که به هدفش رسیده به شوهرم اونشب گفتم اگه از این ببعد اسم دختر عموتو بیاری یا غیر از سلام کلامی بیشتر باهاش حرف بزتی دیگه منو بچه هات نمی بینی تازه اقد به اعصابم فشار اومده بود که زدم چن تا ظرفامو شکسنم ولی اروم نشدم حس میکنم بهم توهین شده کم شدم کوچیک شدم خیلی ناراحتم