2777
2789
عنوان

مرگ پدر

265 بازدید | 24 پست

یه هفتس بابام فوت شده کارم شده گریه نمیدونم چه جوری قراره عادت کنم کسی هست که باباش فوت شده باشه؟آدم چه جوری به نبودش عادت کنه؟

وزن شروع ۷۰وزن هدف اول۶۵وزن هدف دوم۶۰ وزن هدف سوم ۵۵وزن هدف آخرم۵۰بهم انرژی بدین رژیممونشکنم دوستون دارم

خدا خودش بهت صبر بده 

من تصورش میکنم متکا پر اشک میشه خیلی سخته یهو عزیزتو از دست بدی قلبم درد گرفت 

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا بهت صبر و ارامش بده چطور شده؟ پیر بود؟؟

ممنون عزیزم،سکته کرد ۵۷سال داشت

وزن شروع ۷۰وزن هدف اول۶۵وزن هدف دوم۶۰ وزن هدف سوم ۵۵وزن هدف آخرم۵۰بهم انرژی بدین رژیممونشکنم دوستون دارم

سلام خدا بهتون صبر بده ، با خوندن قرآن هم خودتون آروم میشید هم برای ایشون هدیه میشه ،واقعا تحمل مصیبت چون بسییییار طاقت فرسا هست این همه وعده پاداش داره.بازم از خدا براتون طلب صبر می کنم.

خدا خودش بهت صبر بده  من تصورش میکنم متکا پر اشک میشه خیلی سخته یهو عزیزتو از دست بدی قلبم درد ...

خودمم قلبم درد میگیره نمیدونم قراره چی بسرم بیاد،من بابامو میخوام

سلام خدا بهتون صبر بده ، با خوندن قرآن هم خودتون آروم میشید هم برای ایشون هدیه میشه ،واقعا تحمل مصیب ...

ممنونم عزیزم هرکاری میکنم دلم آروم نمیشه

عزیزم😪😪براش قران بخون  گریه کنی اونم روحش ناراحته

میخونم،دست خودم نیس همش گریم میگیره

خودمم قلبم درد میگیره نمیدونم قراره چی بسرم بیاد،من بابامو میخوام

عزیزم بغلت میکنم از. راه دور ...کوه درده منم جونم بسته است به جون بابام ....چی بگم ارومت کنه 

زبونم نمیکشه ....روزای سختیه ...انشالله امشب میاد تو خوابت

خدارحمتش کنه عزیزم بابای منم ۵ساله فوت شده

خدارحمتشون کنه تونستی به نبودش عادت کنی؟

عزیزم بغلت میکنم از. راه دور ...کوه درده منم جونم بسته است به جون بابام ....چی بگم ارومت کنه  ...

دعاکنین بیاد به بخوابم دلم براش خیلی تنگ شده دارم دیوونه میشم

خدارحمتشون کنه تونستی به نبودش عادت کنی؟

بستگی به روحیات خودت داره

ببین من وقتی بابام فوت شد ۱۶ سالم بود ولی خیلی راحت با این مسئله کناراومدم،درسته جای خالیشو هرلحظه حس میکنم

مخصوصاشب عروسیم 

یا الان که آجیم بعداز ۸سال بارداره خیلی دوست داشتم باشه کنارمون

ولی خب مرور زمان همه چیزو درست میکنه.

تامیتونی الرحمن و یاسین بخون

روحشون شاد

دعاکنین بیاد به بخوابم دلم براش خیلی تنگ شده دارم دیوونه میشم

انشالله میاد گلم ...تو خواب سیر بغلش کن ...اشک منم در اوردی دختر 

قوی باش گلم ...😊