عزیزم اول از همه خدا صبرت بده دوم اینکه منم بابام چهار ساله فوت شده به نبودنش عادت که نکردم هیچ هر روز بیشتر و بیشتر دلتنگش میشم پدر من ۴۷ سالش بود من تازه چهار ماه بود عروس شده بودم شوهر کرده بودم به شهرستان وقتی خودمو رسوندم که بابام و داشتن دفن میکردن و بخاطر من فقط روشو باز کردن من چند ثانیه تونستم ببینمش و صورتشو ببوسم پدر من با ایست قلبی فوت کرد روزی نیست که یادش نیفتم
گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........
خدا رحمتشون کنه عزیزم .درکت میکنم .منم پدرمو چن سالی میشه از دست دادم .کلا زندگیم تا الان دو قسمت بوده.قبل فوت پدرم و بعد فوت پدرم😖😖😖بعد پدرم دیگه هیچی مثل قبل نشد😕😕از خدا صبوری میخوام برات عزیزم
بازگشت به زندگی بعد از مرگ پدر یکی از دشوارترین چالشهایی است که هر کسی بعد از دست دادن پدر با آن رو به رو میشود. ارتباط میان پدر و فرزندان، از آن دست ارتباطاتی است که هرگز از بین نمیرود. بسیاری از افراد به دلیل همین همبستگی نمیتوانند به راحتی با غم از دست دادن پدر خود کنار بیایند؛ شاید سالها عزاداری کرده و در دل به یاد پدر گریه کنند. در یک خانواده سالم پدر دارای مسئولیت و جایگاه خاصی است که احترام به پدر را ضروری میکند