2777
2789
عنوان

مرگ پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 24 پست
بستگی به روحیات خودت داره ببین من وقتی بابام فوت شد ۱۶ سالم بود ولی خیلی راحت با این مسئله کناراومد ...

امیدوارم بتونم کنار بیام آخه گاهی وقتا حس میکنم خیلی بیچاره شدم خیلی سخته اصلا نمیتونم حسمو توصیف کنم

وزن شروع ۷۰وزن هدف اول۶۵وزن هدف دوم۶۰ وزن هدف سوم ۵۵وزن هدف آخرم۵۰بهم انرژی بدین رژیممونشکنم دوستون دارم
انشالله میاد گلم ...تو خواب سیر بغلش کن ...اشک منم در اوردی دختر  قوی باش گلم ...😊

قوی بودم ولی دیگه نیستم کاش منم برم پیشش

وزن شروع ۷۰وزن هدف اول۶۵وزن هدف دوم۶۰ وزن هدف سوم ۵۵وزن هدف آخرم۵۰بهم انرژی بدین رژیممونشکنم دوستون دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اول از همه خدا صبرت بده دوم اینکه منم بابام چهار ساله فوت شده به نبودنش عادت که نکردم هیچ هر روز بیشتر و بیشتر دلتنگش میشم پدر من ۴۷ سالش بود من تازه چهار ماه بود عروس شده بودم شوهر کرده بودم به شهرستان وقتی خودمو رسوندم که بابام و داشتن دفن میکردن و بخاطر من فقط روشو باز کردن من چند ثانیه تونستم ببینمش و صورتشو ببوسم پدر من با ایست قلبی فوت کرد روزی نیست که یادش نیفتم

گیرم که در دادگاه خلق جهان معتبر شدی ، در دادگاه حق و حقیقت چه میکنی؟ ، گیرم که خلق را به فریبت فریفتی ، با دست انتقام طبیعت چه میکنی؟؟؟؟.........
قوی بودم ولی دیگه نیستم کاش منم برم پیشش

نگو اینجور دلم ریش شد میدونم سخته حالتو کسی درک نمیکنه قابل وصف نیس ...ولی خانوادت بهت احتیاج دارن عزیزم .محکم باش .زندگی ادامه داره 

تو چند سالگی فهمیدی تاب تاب عباسی نیس تاب تاب هم بازی هست 😂😂😂

خدا رحمتشون کنه عزیزم .درکت میکنم .منم پدرمو چن سالی میشه از دست دادم .کلا زندگیم تا الان دو قسمت بوده.قبل فوت پدرم و بعد فوت پدرم😖😖😖بعد پدرم دیگه هیچی مثل قبل نشد😕😕از خدا صبوری میخوام برات عزیزم

شبـــــ ڪـــــ میشہ‌.......فڪـــــ میڪنم یڪے نشستہ پیشتـــــ..........
عزیزم اول از همه خدا صبرت بده دوم اینکه منم بابام چهار ساله فوت شده به نبودنش عادت که نکردم هیچ هر ر ...

ممنونم عزیزم خدابه هممون صبر بده واقعا خیلی سخته بی پدری یه هفته پیش کنارم بود ولی حالا دیگه نیس

خدا رحمتشون کنه عزیزم .درکت میکنم .منم پدرمو چن سالی میشه از دست دادم .کلا زندگیم تا الان دو قسمت بو ...

خدارحمتشون کنه عزیزم

بازگشت به زندگی بعد از مرگ پدر یکی از دشوارترین چالش‌هایی است که هر کسی بعد از دست دادن پدر با آن رو به رو می‌شود. ارتباط میان پدر و فرزندان، از آن دست ارتباطاتی است که هرگز از بین نمی‌رود. بسیاری از افراد به دلیل همین همبستگی نمی‌توانند به راحتی با غم از دست دادن پدر خود کنار بیایند؛ شاید سال‌ها عزاداری کرده و در دل به یاد پدر گریه کنند. در یک خانواده سالم پدر دارای مسئولیت و جایگاه خاصی است که احترام به پدر را ضروری می‌کند