2777
2789
عنوان

سینک چجوریشو بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 45 پست
میشه مارکشو بگی یا قیمتشو؟ من ی سرچ کردم زده 1و300 اینا، میترسم ارزونه زود خراب شه 

مارک ماله من شاک هستش اتفاقا خیلی مهمه جنسای متفرقه و بد خیلی خیلی زود خراب میشن یا میشکنن

خوشبختی یعنی دوتا پسر کوچولو‌ تو خونت داشته باشی ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته هی یبار همه جارو وایتکس میبندم چطور روش نریزه؟!؟ 

ی نصیحتدوستانه😊 بجای رژیم گرفتن ، با افراد چاق تر از خودتون دوست بشید;-)              
مارک ماله من شاک هستش اتفاقا خیلی مهمه جنسای متفرقه و بد خیلی خیلی زود خراب میشن یا میشکنن

آره شاکو شنیدم، فککنم آلمانه 

خوب من برا سینک استیلم همینکارو میکنم بعد از ظرف شستن میشورم و با دستمال نانو خشک میکنم! ما شیرازم آ ...

من مدام شیر اب رو خودم یا شوهرم باز میکنیم نمیشه خشکش کنیم

الان من سینک آروما مدل ولگا نگاه کردم زده ۳ و ۳۰۰

خب این گرونه دیگه درحالی ک بعضیا رو زده 1دخورده ای فککنم اونا زود لک بگیرن

خوب من برا سینک استیلم همینکارو میکنم بعد از ظرف شستن میشورم و با دستمال نانو خشک میکنم! ما شیرازم آ ...

قربون آب شیراز آب خوزستانو ندیدی عزیزم ما اینجا اصلا ظرفامونو به یه لکی میشوریم که یه کم آب توشه🤣

من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!
قربون آب شیراز آب خوزستانو ندیدی عزیزم ما اینجا اصلا ظرفامونو به یه لکی میشوریم که یه کم آب توشه🤣

خداصبرتون بده واقعا! من اگه خوزستان بودم حتما میرفتم یه استان دیگه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
خب این گرونه دیگه درحالی ک بعضیا رو زده 1دخورده ای فککنم اونا زود لک بگیرن

الان نظر ها رو نگاه کردم مردم یا از لک گرفتنشون با چای و شربت مینالیدن یا از بد بودن لبه هاشون که آبو میریزه رو کابینت😳

من مدام شیر اب رو خودم یا شوهرم باز میکنیم نمیشه خشکش کنیم

منم بچه دارم همش در حال ظرف شستنم ولی چهار تا دستمال دم دستمه! اصلا یه جور عادت شده واسم! سینکمم تو کاره میترسم کابینتم اب بره لای درزش باد کنه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

خانوما طبق تحقیقات دو دیقه ای بنده،این سینک گرانیتیایی ک تونت زده 1یا 2 تومن، بدرد نخورن، بودجه تون ب 6،7 ملیون رسید برید گرانیتی بخرید، نشد استیل مارک خوب تا اذیت نشید 

منم بچه دارم همش در حال ظرف شستنم ولی چهار تا دستمال دم دستمه! اصلا یه جور عادت شده واسم! سینکمم تو ...

اصن تو کار افتضاحه، کابینتای من باد کردن آب رفته درزاش، 

خداصبرتون بده واقعا! من اگه خوزستان بودم حتما میرفتم یه استان دیگه

میخوایم بریم ولی ریه هامون به خاک و معده هامون هم به عنوان میکروب ها و ویروس های توی آب عادت کرده. اصلا اگه نباشن ما مریض میشیم🤪

خانوما طبق تحقیقات دو دیقه ای بنده،این سینک گرانیتیایی ک تونت زده 1یا 2 تومن، بدرد نخورن، بودجه تون ...

احسنت👏