sansa_____stark مدیر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 240 عنوان سینک چجوریشو بخرم؟ | مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 45 پست گرانیتیا خیلی خوشگلن، خودمم استیل داشتم راضی م ولی مثه گرانیتیا خوشگل نیس، ی نصیحتدوستانه😊 بجای رژیم گرفتن ، با افراد چاق تر از خودتون دوست بشید;-) 1398/08/12 | 01:23 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sansa_____stark مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 240 احسنت👏 قربانت😎 ی نصیحتدوستانه😊 بجای رژیم گرفتن ، با افراد چاق تر از خودتون دوست بشید;-)
benita_goli عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 4005 قربانت😎 چاکریم👍 من درین تنهایی فکر یک بره ی روشن هستم که بیاید علف خستگی ام را بچرد......!
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10980 اصن تو کار افتضاحه، کابینتای من باد کردن آب رفته درزاش، چون خشک نکردی! من شیش ساله تو این خونه هسم هم سینکم هم کابینتم عین روز اول!!!! 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
sansa_____stark مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 240 چاکریم👍 نوکرم🙋♀️ ی نصیحتدوستانه😊 بجای رژیم گرفتن ، با افراد چاق تر از خودتون دوست بشید;-)
sansa_____stark مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 240 چون خشک نکردی! من شیش ساله تو این خونه هسم هم سینکم هم کابینتم عین روز اول!!!! نه خشک نکردم، ولی هر وقت ظرف شستم آب آشپزخونه رو برده😒 ی نصیحتدوستانه😊 بجای رژیم گرفتن ، با افراد چاق تر از خودتون دوست بشید;-)
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10980 میخوایم بریم ولی ریه هامون به خاک و معده هامون هم به عنوان میکروب ها و ویروس های توی آب عادت کرده. ا ... واقعا دیگه مقاوم شدین! فقط خدا به دادتون برسه! 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10980 نه خشک نکردم، ولی هر وقت ظرف شستم آب آشپزخونه رو برده😒 الان داری خونه عوض میکنی یا کابینت و سینک؟ 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
sansa_____stark مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 240 الان داری خونه عوض میکنی یا کابینت و سینک؟ میخام. کابینت بزنم، ی نصیحتدوستانه😊 بجای رژیم گرفتن ، با افراد چاق تر از خودتون دوست بشید;-)
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10980 میخام. کابینت بزنم، پس دیگه این دفعه مواظبشون باش! پول مفت نمیخوای بهاش بدی!راسی چه رنگی میخوای بزنی؟ ام دی اف یا ممبران؟ 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
sansa_____stark مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 240 پس دیگه این دفعه مواظبشون باش! پول مفت نمیخوای بهاش بدی! راسی چه رنگی میخوای بزنی؟ ام دی اف یا ممبر ... والا عزیزم فعلا تو مرحله تحقیقیم، ممبران خیلی گرونه، آشپزخونه م 10متره فککنم 50.60 ملیونی بشه نه؟ ی نصیحتدوستانه😊 بجای رژیم گرفتن ، با افراد چاق تر از خودتون دوست بشید;-)
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10980 والا عزیزم فعلا تو مرحله تحقیقیم، ممبران خیلی گرونه، آشپزخونه م 10متره فککنم 50.60 ملیونی بشه نه؟&nb ... ام دی اف کمتر میشه! منم دلم میخواد ممبران بزنم ولی فولوس لا موجود 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
sansa_____stark مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 240 ام دی اف کمتر میشه! منم دلم میخواد ممبران بزنم ولی فولوس لا موجود ممبران انصافا خوشگل تره، ولی بنظرتون های گلسم خوشگل نیس؟ دورنگش؟ ی نصیحتدوستانه😊 بجای رژیم گرفتن ، با افراد چاق تر از خودتون دوست بشید;-)
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10980 ممبران انصافا خوشگل تره، ولی بنظرتون های گلسم خوشگل نیس؟ دورنگش؟ اره قشنگه من اگه خواسم بذارم سفید بادمجونی اکلیلی میذارم شایدم سفید طوسی 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
sansa_____stark مدیر استارتر عضویت: 1398/04/04 تعداد پست: 240 اره قشنگه من اگه خواسم بذارم سفید بادمجونی اکلیلی میذارم شایدم سفید طوسی ارههههههه 😍😍😍من چرا تاحالا اکلیلی نشنیدمممم ی نصیحتدوستانه😊 بجای رژیم گرفتن ، با افراد چاق تر از خودتون دوست بشید;-)
توت۰فرنگی۰ عضویت: 1397/11/30 تعداد پست: 10980 ارههههههه 😍😍😍من چرا تاحالا اکلیلی نشنیدمممم تو گوگل سرچ کن یا خواسی بری رنگ انتخاب کنی بگی اکلیلی نشونت میدن 🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞