2777
2789

سلام عزیزم‌نگران نباش من دخترم هروقت دچار سرماخوردگی میشد وتب میکرد چند روز همیشه اینجوری میشد اصلا نمیتونست از جاش بلند شه وراه بره تا یه هفته اینجوری بود کما اینکه ممکن بود بیشتر هم طول بکشه واسه اینکه اب بدنش کم میشه عضلاتش سفت میشه وکم اب میشه وصعیف میشه تقویتش کن اب میوه طبیعی بهش بده خوب میشه نگران نباش

سلام عزیزم‌نگران نباش من دخترم هروقت دچار سرماخوردگی میشد وتب میکرد چند روز همیشه اینجوری میشد اصلا ...

پسر من بعد از ی ویروسی ک وارد بدنش شده بود ی روز صب از خاب پاشد گف نمیتونم راه برم الان خوبه راه میره ولی ی کم ی پاشو میکشه دارم دق میکنم تو رو خدا کامل خوب میشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر من بعد از ی ویروسی ک وارد بدنش شده بود ی روز صب از خاب پاشد گف نمیتونم راه برم الان خوبه راه میر ...

منطورتون ویروس وارد بدنش شد چیه من دخترم انقدر نمیتونست راه بره که من گفتم نکنه خدایی نکرده ام اس گرفته😭

اره عزیزم گذراست منم یبار پسرم سرما خورده بود صب بیدارش کردم بره مدرسه وختی داشت از دستشویی میومد بیرون خورد زمین (غش کرد)همیشه هم خیلی خیلی بیحال میشه وختی سرما میخوره مثل همون دوستمون ک گفتن نمیتونه از جاش بلند بشه 

منطورتون ویروس وارد بدنش شد چیه من دخترم انقدر نمیتونست راه بره که من گفتم نکنه خدایی نکرده ام اس گر ...

اولش اسهال شد بردم دکتر گفت میکروب امیب رفته بدنش،ادکتر گف بعد سرماخوردگی اینجوری شده برطرف میشه ولی من نگرانم

اولش اسهال شد بردم دکتر گفت میکروب امیب رفته بدنش،ادکتر گف بعد سرماخوردگی اینجوری شده برطرف میشه ولی ...

اره راس میگه خیالت راحت خوب میشه فقط تقویتش کن بیشتر هم اب میوه چون گرفتگی عضلات مال کمبود اب بدن

ای جانمممم دقیقا دختر من تو سالگیشم همین جور شد خواستم بگم بخدا دخترم ۳ساله بود اینجور شود خوب میشه ...

توروخدا واسش دعاکنید،دیگ ادمی نبوده ک نگم برا پسرم دعا کن تو خدا دعا کن واس پسرم

توروخدا واسش دعاکنید،دیگ ادمی نبوده ک نگم برا پسرم دعا کن تو خدا دعا کن واس پسرم

سلام عزیزم خوبید

پادرد پسرتون خوب شد 

الان برای پسر منم پیش اومده سرماخورده و الان ک میخواد بلند شه میگه پام درد میکنه و نمیتونم راه برم خیلی نگرانشم