2777
2789
عنوان

میشه دعا کنید بچم سقط نشه؟؟؟

1106 بازدید | 40 پست

هفته یازدهم هستم امروز خونریزی شدید کردم، الان بیمارستانم منتظر سونو😭

از خدا میخوام حال دل همتون همیشه خوبه خوب باشه😊😊❤❤😊😊❤❤😊😊

دعا میکنم عزیزم ... حتما 

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی نمیشه خواهرمنم خونریزی شدید داشت چن ماه..

الانم ۸ ماهشه هیچیش نشد خداروشکر

نگران نباش

آیة الکرسی بخون

گاهی "هیچکس" را نداشتـه باشی بهتـر است...            باور کن بعضیـها تنهاترت میکننـد...  

الهی که به حق پنج تن مشکلی پیش نیاد و نی نیت صحیح و سالم به دنیا بیاد و با همسرت از بزرگ کردنش لذت ببرین

میشه ی صلوات برای پسرم بفرستین ممنون میشم ایشالا خدا حاجت شماهارو هم بده الهی آمین🤲😊😊🌹
نگران نباش عزیزم انشالله چیزی نیست... خیلیا بودند با خونریزی شدید بچشون مونده

ان شالله، خدا از دهنتون بشنوه

ممنونم ازتون

خواهش عزیز دلم🥰

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
هیچی نمیشه خواهرمنم خونریزی شدید داشت چن ماه.. الانم ۸ ماهشه هیچیش نشد خداروشکر نگران نباش آیة ال ...

ممنونم، چشم

سوره اي كه مانع از سقط ميشه 

سوره 🌺حجرات 🌺هست 

همين الان توي گوشي بزن تا هرجاش تونستي بخون

توي خونه هم بخون

توكل بر خدا و خواست و اراده اش

باردار نيستم تيكر تولد چهار سالگي پسرم♥️🧿♥️♥️