2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم باز

188 بازدید | 7 پست

این دختره نمیدونم چرا چشم دیدن منو نداره ی عالمه کمکش کردم... حالا ک کارا رو روال افتاده و روزمره شده داره اذیت میکنه....

رفته دروغکی ب دبیرخونه گفته که:  آقای مدیر گفته مهندس لنا هرچی نامه اورد اگه بدون مهر مهندس (همکارم) بود واسش شماره نزنید ثبت نکنید..😶

دبیرخونه هم با من دوستن بهم گفت منم رفتم دفتر مدیریت گفتم این خانم اینجوری میگه... گفت امضای من روشه دستور دادم روش این چ حرفیه... بعد ب منشی گفت که خ دبیرخونه  رو صدا کنه بهش گفت من بالا ترم یا خانم(همین همکارم)؟ 

این توهین ب منه ک وقتی دستور دادم بگید خ فلانی باید تایید کنه... 

بعد از من تشکر کرد و رفتم... کارمم انجام دادن دبیرخونه....

البته دبیرخونه گفت ک خودش ضایع شده ولی من گفتم تو ضایع نشدی فلانی ضایع شد...

.

الکی همش دروغ میگه میره ب همه جا میگه مدیر گفته فلان کنید... از خودش درمیاره... فقط میخواد امار نامه های منو دربیاره ببینه توش چی نوشتم...

یعنی چی این رفتارش...

قیافشم داغون افسرده ادم نگاش میکنه حس میکنه الانه ک گریه کنه... نمیدونم چرا انقدر از من میترسه...

چند روز پیش ی حرکت زشت انجام داد دگ ازون ب بعد باهاش صمیمی نشدم سرسنگینم باهاش ولی اصلا ب فکرش نمیرسه بیاد عذر خواهی کنه... کارش گیر من باشه قربونم میره.. خرش از پل بگذره همون ادم همیشگی میشه

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا از وسط داستان تعریف میکنین 😖

وسط نیست😶🙄

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
دایورت کن.از این ادما دور و بر منم هس.من اصلا تحویلشون نمیگیرم نه کاراشونو نه حرفاشونو.بیشتر حرص میخ ...

دلم میسوزه انقدر داره بال بال میزنه سر از کارای من دربیاره.. خب بیاد بپرسه بهش میگم این دروغا چیه اخه

دلم میسوزه انقدر داره بال بال میزنه سر از کارای من دربیاره.. خب بیاد بپرسه بهش میگم این دروغا چیه اخ ...

کمبود

حسادت

عقده

مخصوصا حسادت.همیشه دلم برای اینجور ادما میسوزه

کمبود حسادت عقده مخصوصا حسادت.همیشه دلم برای اینجور ادما میسوزه

وای منم دلم براش میسوزه خیلی ناراحتم‌واقعا