2777
2789
عنوان

عدم تمایل بچه ها ب پارک

361 بازدید | 33 پست

مامانی گل پسر من اکثر وقتا ک بیرون میریم زیاد علاقه نشون نمیده ببرمش پارک حتی شده رفتیم تو پارک نشستیم ولی سمت وسیله های بازی نمیره البته گاهی هم اگ مخصوصا باباش باهاش باشه میره اونم ب اصرار بنظرتون مشکل چیه راهکار لطفا🙏

خدایا عاشقتم ...میدونم ک میدونی😍

چن سالشه؟ موردی تو پارک پیش نیومده که موجب ترس و اضطراب بشه براش

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید از چیزی ترسیده یا اون پارکو دوس نداره 

همراهش باشین بهش لذت بدین 

من دخترمو از 4 ماهگی پارک بردم

الان یسالش وقتی از کنار پارک رد میشیم باید چشاشو بگیریم نبینه وگرنه بیچارمون میکنه ک ببرینم پارک

چن سالشه؟ موردی تو پارک پیش نیومده که موجب ترس و اضطراب بشه براش

۳ سالو ۳ماهه خودم حس میکنم دیر ارتباط میندازه ولی این خونه بازیا ک میبریمش شاید چند دقیقه فقط نگا محیطش میکنه بعد یخش ک آب شد دیگ میگه نریم خونه جوری ک ب مسئولش باید بگم بگو دارین تعطیل میکنین

پسر ممم سه سال و نیمه است اتفاقا علاقه ای به پارک نداره چون فکر کنم زیاد بردیمش شهربازی ،تاب و سرسره ...

اینم فقط عشق ماشینه توخونه سراع هیچ اسباب بازی نمیره جز ماشیناش

خاطره بدی داره یا تنهاش گذاشتی کلا حس امنیت و حس خوبی نداره .بردیش کنارش باش.شایدم بچه ای اذیت کرده حرفی بهش گفته 

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
خیلی به پدرمادرش وابسته نیست؟ میتونه دوست پیدا کنه اجتماعی هست؟

ببین چرا وابسته ک هست ولی با کسی ک بیشتراز یکی دوبار دیده خوب ارتباط میندازه ولی اگ واسه اولین بار کسیرو ببینه خیلی دیرتر میره سمتش یا اصلا نمیره