2777
2789

من س تا تشکیل شد.دوتا انتقال دادن گفتن دیگه جنین ندارم

الان هفته ی هفتمم

نمیدونم چن قلو شده خخخخ دوشنبه میرم سونو

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸

سلام عزیزم‌خوبی

من ده تا فولیکول داشتم که بزرگ‌ترینش ۲۴بود و شوهرم سالمه و آمپول آزاد سازی زدم

امکان بارداری هست؟ نمیخوام کارم به انتقال و عکس رنگی و ...بکشه

میشه واسه نی نی دار شدنم صلوات بفرستید و دعا کنید ؟؟خوراکم شده اشک 😔😔😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم‌خوبی من ده تا فولیکول داشتم که بزرگ‌ترینش ۲۴بود و شوهرم سالمه و آمپول آزاد سازی زدم امک ...

انشاالله عزیزم. البته من به عکس رنگی اعتقادی ندارم. مال منو گفتن لوله ها بازه در صورتیکه چسبندگی داشته و من خارج رحمی باردار شدم!!!

ممنون عزیزم. ازونجایی که من کاندید تخمک اهدایی هستم و این اولین بار و آخرین بار با تخمک خودم امتحان میکنم و فقط دو تا جنین برام تشکیل شده خیلی استرس دارم که نکنه نگیره

.خیلی دوست دارم بدونم کسایی که دفعه اول انتقالشون مثبت شده بیان و از تجربه شون و کارایی که کردن بگن

زهرا خانومی رفتی سونو؟

اره عزیزم😍😍قلبشم تشکیل شده بود ولی صدای قلبو نذاشتن برام ۱۶اذرن سونو ان تی باید برم گفتن اونجا صداشو میذارن

🌸🌸🌸😍خدای مهربونم من این فرشته ی زیبا رو از کرم و لطف تو دارم پس خودت حافظش باش😍🌸🌸🌸
اره عزیزم😍😍قلبشم تشکیل شده بود ولی صدای قلبو نذاشتن برام ۱۶اذرن سونو ان تی باید برم گفتن اونجا صدا ...

انشالله. امیدوارم بخوبی طی کنی دوران بارداری رو عزیزم