2777
2789
عنوان

کمک کنید، الان من چمه؟

359 بازدید | 47 پست

بچه ها تو رو خدا اگر تجربه ای دارید کمکم کنید نمی فهمم چمه؟

تو تاپیکاری قبلی گفتم که دو ماه پریود نشدم و رفتم سونو تشخیص تنبلی تخمدان دادن. بهم پروژسترون زدن و 6 مهر پریودم شروع شد، تو این مدت نافرمین میخورم مرتب و از روز 14 بعد پریودم 10 روز دوفاستون خوردم.

منتظر بودم 6 آبان پریود بشم و نشد، یه چک بی بی زدم منفی بود، سرچ کردم دیدم  نوشته تا 10 روز بعد از قطع دوفاستون پریود شروع میشه ولی الان 11 روز گذشته و نشده. 

الان از روز 4شنبه به شدت درد پریود دارم حتی شبا بیدار میشم و مطمئنم که دیگه شروع شد ولی به جز چند قطره تو روز 5 شنبه هیچ هیچ خبری نیست.

الان چرا اینطوریه؟ چکار کنم؟ بازم واستم تا ببینم پریود میشم؟ ممکنه بارداری باشه؟

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه  بی بی چک دیگه بزن 

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚
من اولین باره مثل شمام، تا الان منظم بوده این ماه درد دارم هر لحظه حس میکنم الان پری اومد ولی خبری ن ...

من سالها منظم بودم صاف الان که قصد اقدام داشتم اینجوری شد خیلی اعصابم خورده

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...

دوس داشتی بیا خصوصی .. من تازه دکتر رفتم

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  

[QUOTE=110676493]یه  بی بی چک دیگهصبح رفتم بخرم داروخونه بسته بود، میترسم به خدا

من سالها منظم بودم صاف الان که قصد اقدام داشتم اینجوری شد خیلی اعصابم خورده

ورزش و پیاده روی  و دوری از استرس

اگه اضافه وزن دارین کاهش وزن

پرهیز از قندهای مصنوعی و سرخ کردنی

تا هشتاد درصد وضعیتتونو بهتر میکنه و تخمک گذاری از سر گرفته میشه   البته اگر قبلا اوکی بودین و تازه تنبلی گرفتین... 

باید ب دکترت بگی تنبلی شدید باشه اینطوری ممکنه پیش بیاد کلا دوفاستونم فک کنم خونریزی رو کم کنه.. د ...

کم آره ولی آخه اصن هیچی شروع نشد 

[QUOTE=110676493]یه  بی بی چک دیگهصبح رفتم بخرم داروخونه بسته بود، میترسم به خدا

اصلا نترس

یا بارداری که خیلی خوبه😍

اگرم نباشی که الان علم خیلی پیشرفت کرده هر مشکلی باشه با دارو حل میشه 

اصلا به خودت استرس نده 

دیدین وقتی بچه ای👶 کار بدی بکنه مامانش بهش سخت میگیره و دعواش میکنه😡آخه خیلی دوسش داره❤️نمیخواد بچش اشتباه کنه😇 بعد بچه از رو بی‌کسی دامن مامانشو محکم می‌چسبه و گریه میکنه😢بعد مامانش هی از خودش دور میکنه بچه رو 😠بچه بیشتر و بیشتر به مادر می‌چسبه💔 تا آخر مامانه بچه رو میبخشه و سفت بغلش میکنه👩‍👧میخوام بگم خدا جونم ❤️هر چقدم بخاطر اشتباهاتم بهم سخت بگیری من بیشتر و بیشتر بهت میچسبم،انقد بهت میچسبم تا بغلم کنی، آخه میدونم چقد دوسمداری😇 آخه من که جز تو کسیو ندارم😘مرسی خداجونم که با همه ی بدیام تنهام نمیزاری💚