2777
2789
عنوان

کمک کنید، الان من چمه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 359 بازدید | 47 پست
مشکلتون مشابه منه؟

یس😔

😍ما قدبلندا واژه ای به نام "این" نداریم چون از  ارتفاعی که ما نگاه میکنیم همه چی "اونه"😍😁آقایوننننننن داداشام،گوفته باشم،اینجه باس ماس.. یعنی کلش باس ماس. این تاپیک  و اون تاپیک لایک و کامنت ماس ماس.یعنی سااایت کلوهومش ماس ماس.. آبجیا فدا مدا  
چطور فهمیدی تنبلی داری؟ ممکنه حامله باشی الان؟ 

میگم رفتم سونو گفت تنبلی داری، آخه چک بی بی هفته پیش زدم منفی بود ممکنه الکی باشه؟

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ورزش و پیاده روی  و دوری از استرس اگه اضافه وزن دارین کاهش وزن پرهیز از قندهای مصنوعی و سرخ ک ...

آره این نا رو تو برنامم آوردم کاهش وزنمو باید ادامه بدم . در مورد دوفاستون اطلاعات ندارید؟

یه بارداری پوچ و سقط از سرم گذشت؛ و دوباره یه سقط خودبه خودی، دعا کنید منم لایق مادر شدن باشم...
میگم رفتم سونو گفت تنبلی داری، آخه چک بی بی هفته پیش زدم منفی بود ممکنه الکی باشه؟

من تا حالا بی بی نزدم بچه نمیخواستم الانم از استرس نمیزنم دست به دعا و زعفرون و گل گاوزبون هستم تا پری بیاد، ببخشید منظورمه علایمی هم داشتی قبل سونو؟ 

ریپلای رو بیشتر از لایک دوست دارم 
منم این ماه متفورمین خوردم ۵ روز مونده به موعدم نمیدونم باردار میشم یا نه

انشالله خیر باشه عزیزم

اصلا نترس یا بارداری که خیلی خوبه😍 اگرم نباشی که الان علم خیلی پیشرفت کرده هر مشکلی باشه با دارو ...

حالا بر عکس هفته پیش سفر بودم خونه مادر شوهرم به سختی بی بی زدم الانم سر کارم   

من تا حالا بی بی نزدم بچه نمیخواستم الانم از استرس نمیزنم دست به دعا و زعفرون و گل گاوزبون هستم تا پ ...

دو ماه پریود نشدم همش علائم شروعشو داشتم ولی خبری نبود اصن 

ولی من اگر باردار باشم میخوام خیلی دوس داشتم بشه ولی نگران اضافه وزنمم

نه فقط متفورمین داده دکتر گفت این ماه باردار نشی  قرصاتو تغییر میدم

شاید من چون گفتم قصد بارداری دارم داد بهم اصن خیلی اعصابم خورده اینجوری قاطی شد

دیسشب حالم خیلی بد بود تا صبح حس میکردم خونریزی دارم ولی صبح دیدم هیچی نیس

شاید من چون گفتم قصد بارداری دارم داد بهم اصن خیلی اعصابم خورده اینجوری قاطی شد دیسشب حالم خیلی بد ...

نمیدونم اخه منم گفتن قصد بارداری دارم این ۵ روزم بگذره تکلیفم روشن میشه

این ماه نی نی میاد تو دلم 😍😍😍
 نمیدونم اخه منم گفتن قصد بارداری دارم این ۵ روزم بگذره تکلیفم روشن میشه

خیر باشه انشالله. من پرسیدم گفتن دوفاستون برای حفظ جنین خوبه ولی نمدونم الان چکار کنم فک کنم بی بی بزنم ببینم چی میشه

آره این نا رو تو برنامم آوردم کاهش وزنمو باید ادامه بدم . در مورد دوفاستون اطلاعات ندارید؟

ن عزیزم من  پنج سال پیش میخوردم یادم نیس

کلی آمپول و دارو استفاده کردم

خودمو داغون کردم

ولی تخمک گذاری نداشتم

همین ک وزنمو 20 کیلو کم کردم و ب این قضیه بی تفاوت شدم رفتم سونو گفت تخمک خوب و بالغ داری بدون دارو

یه چیز دیگه هم بهت میگم اگه کیست ریز داری خیلی خیلی ج میده

اما سرخود نخوریا برو عطاری معتبر بپرس

ولی لازمه دوسه ماه اقدام نکنی اینو بخوری مرتب

حینش نمیشه حامله شی