2777
2789

فردا تولده شوهریمه کادو واسش انگشتر طلا گرفتم از پولایی ک تقریبا یه ساله سیو کردم ولی هر بار ازم پرسید پول داری بم قرض بدی گفتم نه و چون چند وقتیه از کار بیکار شدم مطمئن شده بود پولی زیر دستم نیس ک بهش بدم حالا موندم فردا چی بگم بهش از کجا اوردم پولارو یکی بیاد راه حل بده بهم بدجور گند زدم 😭

بی خبر از حال هم بودن چه سود ؟بر مزار مردگان خویش نالیدن چه سود ؟زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود ؟گر نرفتی خانه اش تا زنده بود خانه ی صاحب عزا تاصبح خوابیدن چه سود ؟زنده را در زندگی قدرش بدان  ورنه مشکی از برای مرده پوشیدن چه سود ؟

به هیچ وجه نمیشه بگم سیو کردم 😫

بی خبر از حال هم بودن چه سود ؟بر مزار مردگان خویش نالیدن چه سود ؟زنده را تا زنده است باید به فریادش رسید ورنه بر سنگ مزارش آب پاشیدن چه سود ؟گر نرفتی خانه اش تا زنده بود خانه ی صاحب عزا تاصبح خوابیدن چه سود ؟زنده را در زندگی قدرش بدان  ورنه مشکی از برای مرده پوشیدن چه سود ؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بااین حساب همون خود پوله رو بهش کادو میدادی بهتر نبود?😅

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

اونموقع که لازم داش باید میدادی که ندادی موقع دادن کادو به روت نیار اگه هم پرسید از کجا بگو خیلی وقته برنامه ریزی کردی و مشغول پس انداز کردن واسه هدیه بودی 

مردادی ها جذابن مخصوصا اگه خانوم باشن 😊😊

بگو از دوستم گرفتم ک سورپرایزت کنم و روز تولدت دست خالی نباشم

بعد کم کم بش پس بدم پولشو😊

کنـجد مامان خوش اومدے ب زندگی من و بابایی❤️خـــــدایـــــا شکـــــرت قد تموم دنیــــــــــات.     امـام حسیـن،قمر بنـے هاشــم ممنـون کہ رومـو زمیـــــن نزدیـن😍❤️

چاره ای جزاینکه راست شو بگی نداری

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

چجوری اینقدر بهم راحت دروغ میگید. وقتی داشتی دروغ میگفتی باید فکر اینجاشم میکردی خربزه خوردی پای لرزشم بشین... زندگی با دروغ هیچ عاقبت خوبی نداره

مدرس زبان کره ای( کاربری دوم)+ عاشق پیشی💕😺

راستشو بگو.بگو جمع میکردم برا خودت

اره تو همین فکرم اما قبلش گفته بودم ندارم بت قرض بدم برا همین نمیشه 

خب راستشو بگو

بگو برا خاطر شما خرجشون نکردم تا تو یه مناسبت برات هدیه لایق بخرم.

مـــــــرد که تو باشی...زن بودن چه خوب است...از میان تمام مذکــــــــرهای دنیا فقط کافی ست پای تو در میان باشد...نمیدانی برای تو خانـــــــــووووووووووم بودن چه کیفی دارد.خدای مهربونم همیشه ازت پسری میخواستم عین شوهرم،شبیه مرد زندگیم...ممنونم به خاطر این هدیه شیرینت...مرسی که پسرک نازم شبیه باباشه...