2777
2789

سلام.من الان یک هفته اس میخوام دعای نادعلی روبخونم ولی نمیدونم درستش چیه!!منظورش ازتسخیرینی همون عشق؟بعدم نفهمیدم 14بارواسه یه شبه؟یا14شب یه دعاس!!بعدیه سوال دیگه!این کارگناه نداره؟؟من همینجوریش باکلی تخفیف جهنمی ام میگم گناه نداشته باشه که شروع کنم ببینیم خداچی میخواد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا خیال میکنی با چله و ختم،،طرف میاد عاشق میشه ؟

همین دیگه!!!من آخه توهمین سایت کلی حاجت رواشدن دیدم!من تابحال به این چیزاحتی توجه ام نمیکردم الان انقدتحت تاثیرحرفای بقیه ام که پرام ریخته!موندم چیکارکنم؟اصااومدیم وطرف عاشقمم شد...ازکجامعلوم تاکِی اثرداره دعاش!دخترخالم ازمن یک سال بزرگتره بااین چیزایه نهنگ شکارکردچه نهنگی!ولی من واااااقعامیخوام مطمعن شم که گناه نداشته باش..

همین دیگه!!!من آخه توهمین سایت کلی حاجت رواشدن دیدم!من تابحال به این چیزاحتی توجه ام نمیکردم الان ان ...

ببین جذب کردن افراد با چند خط خوندن نیست، اگه بود این همه عاشق و معشوق از هم جدا نشده بودن

من نمیگم گناهه اما ببین همیشه چیزیو بخواه که صلاحت باشه، یه وقت هایی نرسیدن و نشدن ، خیلی بهترررررره

شما دعا کن و ختم و چله و قوانین جذب و....اما در نهایت بسپر به اراده خداوند 

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم
ببین جذب کردن افراد با چند خط خوندن نیست، اگه بود این همه عاشق و معشوق از هم جدا نشده بودن من نمیگم ...

آفرین!!!دقیقاً!!!حرف منم همینه!!!من همیشه چیزایی که خواستموباکلی سسختی تونستم بدست بیارم...نه فقط من...همه اینطوری ان!!خب اگه بادعامیشه پولداروثروتمندشدخب چه کاریه سرکاربریم؟؟خیلی گیجم!!!بین اعتقادات خودم واعتقادات دخترخالم

آفرین!!!دقیقاً!!!حرف منم همینه!!!من همیشه چیزایی که خواستموباکلی سسختی تونستم بدست بیارم...نه فقط من ...

ببین هر دو به نوعی درست میگید، مثلا من مطمئنم سال آینده دانشجوی پزشکی هستم و باور دارم و تصویر سازی میکنم ....در کنارش زیاد درس میخونم و تست میزنم و از تفریح و خواب میزنم ...از طرفی زیاد دعا میکنم .....خب نتیجه ی تمام این کارها میشه رسیدن به هدف.

با هر کسی به اندازه شعورش صحبت میکنم