2777
2789

اره عزیزم.من برای اولین بار دوهفته پیش درست کردم.سوالی داری؟

کوچک رویایی من! برایت یک مشت بوسه میفرستم. بازهم هست .... ازین بوسه های عاشقانه برایت زیادکنارگذاشته ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما با یه خانواده سمنانی وصلت کردیم برامون اوردن ... من چشمام چهارتا شده بود و راستش دوست هم نداشتم

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

یا خدا ، از وقتی چیزا گرون شده از همه دور ریختی ها هم خوراکی درست میشه !!! 

مثلا پوست بسته ، پوست پرتقال ، پوست هندوانه ! 

اصن یذره اش نباید هدر بره😁

خدای مهربونم ، بخاطر همه اتفاقهای خوبی که به زودی واسم رقم میزنی ممنونم ! من به تو و توانایی هات ایمان دارم ، پس نگران هیچ چیز نیستم ! خودم و بدستت سپردم مواظبم باش😘 

پوست پسته تازه: نیم کیلو

شکر: نیم کیلو

آبلیمو: سه قاشق غذاخوری

خلال پسته: نصف فنجان

هل یا وانیل: یک قاشق چایخوری

آب: سه چهار لیوان

پوست پسته را شسته حدود شش ساعت داخل آب سرد بگذارید و آب آن را چند بارعوض کنید.

پوست پسته‌ها را چهار بار پنج دقیقه‌ای می‌جوشانید و در آب سرد می‌گذارید.

پوست پسته، آب و شکر را می‌جوشانید تا قوام بیاید. در این مرحله هل یا وانیل را اضافه کنید.

در آخر آبلیمو و خلال پسته را اضافه می‌کنید و باقاشق چوبی به هم می‌زنید.

پس از چند دقیقه قابلمه را از روی حرارت برمیدارید تا مربا خنک شود. مربای خنک شده را در شیشه بریزید.

به همین سادگی مربای شما آماده است.

گرفتن تلخی پوست مهم‌ترین اصل این مرباست. این کار را خوب انجام دهید. اگر پوست شما به هردلیلی تلخ‌تر بود دقایق و بار‌های بیشتری آن را بجوشانید و آب آن را خالی کنید و در آب سرد قرار دهید.

زعفران عطر و بوی خوبی به مربا می‌دهد. میتوانید چند قاشق زعفران دم‌کرده بستگی به ذائقه خود در مراحل آخر به مربا اضافه کنید.

گلاب هم عطر خوبی به این مربا می‌دهد. می‌توانید ۳ قاشق غذاخوری در مراحله آخر با آبلیمو و خلال پسته به این میزان اضافه کنید

خدایا شکرت....❤❤