من یه بچه سه و نیم ماهه دارم ،معلمم هستم الان تو مرخصیم شوهرم میگه از زنای دیگه یاد بگیر به همه کاراشون میرسن و تر و تمیز هستن ،
خب من مثل بقیه نیستم به بچه شیر میدم،غذا میپزم در حد توانم به کار خونه و خودم میرسم
سیسمونی خانوادم خریدن،همه خرجا دارو ،بیمارستان تو بارداری با خودم بود شوهرم یه ریال از جیبش خرج نکرده تا الان برای بچه البته پول پوشک و شیر خشک و دو دست لباس زمستونی داده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
بزرگترین اشتباهت اینه که کل دوران بارداری و خرج ها نذاشتی بفهمه که پدر شده ..... از اینجا به بعد دیگه جلوی سرویس دادن خونوادت رو بگیر
و از خودش هم کار بکش
والا مردهای دیگه رو هم بیا برات بگم عزیزم..... تو همه کارهای بچه کمک میدن ، بیشتر از خود مادر
ساده نباش ...... این حرفش خیلی پررویی میخواد
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊
بهش بگوووو که توام از شوهررر مردم یاد بگیر ببین چطور زنای که ب خونشون نمیرسن رو میزارن رو تخم چشاشون
ببین عزیزم هر هفته کمکی بیار
و اینکه غذای ۱هفته ات رو درست من بزار فریزر اینطور خیلی بهتر میشه
مثلا گوشت ۱هفته ات رو آب پز کن و…
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
بگوشماهم ازشوهرای مردم یادبگیروقتی میان خونه کمک خانمشون میدن خوراکیای مقوی براهمسرشون میخرن کادومیدن
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
چرا اکثر کسایی که خانمشون شاغلن اینقدر پر رو تشریف دارن
اونا که پرروعن خانماشون مثل اسی سادن همه پولاشونو تقدیم به شوهر میکنن فکر میکنه لطف کرده ازدواج کرده یه زن رو از مجردی نجات داده و حالا اون زن وظیفشه خرج شوهرشو بده
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز