2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی شد آخرشون

ببین رابطه مجازی یا واقعی فرقی نمیکنه ادما باید درک و انعطاف داشته باشن و توی یسری مسائل اساسی تفاهم داشته باشن و از هم دیگه خوششون بیاد اگه اینجوری نباشه دیگه همچی بهم میخوره اگه باشه اوکی میشه چه مجازی چه غیر مجازی 

خواستی تاپیکمو بخون راجب یکی از همین رابطه هاست

ببین رابطه مجازی یا واقعی فرقی نمیکنه ادما باید درک و انعطاف داشته باشن و توی یسری مسائل اساسی تفاهم ...

بنظر من همه چی خوب بود ولی اون پرنسس بود منم دیر متوجه شدم با همه دروغا و کم و کاستی هاشم ساختم سر یه چیز مسخره گفت خداحافظ منم حوصله نداشتم ناز پرنسسو بکشم گفتم خدانگهدارت اما با احساسات من بازی کرد مگه آدما تو مجازی احساس ندارن حتما باید دوجا با هم برن بیرون 

بنظر من همه چی خوب بود ولی اون پرنسس بود منم دیر متوجه شدم با همه دروغا و کم و کاستی هاشم ساختم سر ی ...

خودت میگی پرنسس 

خب این یعنی مسئولیت پذیر نیست 

حامیت نیست

پشتوانه ت نیست 

و نمیتونه یه زندگی رو اداره کنه چون توانشو نداره 

فکر کنم اصلا به احساساتت توجهی هم نمیکرده درسته؟ 

این کجاش همچیش خوبه؟ 

ممکنه یسری چیزای دیگم داشته باشه که تو فعلا چون مجازی بوده متوجه نشده باشی پس از هیچی ناراحت نباش بنفعت شده 

خودت میگی پرنسس خب این یعنی مسئولیت پذیر نیست حامیت نیستپشتوانه ت نیست و نمیتونه یه زندگی رو اداره ک ...

اره بنفعم شده راجب شغلش هم دروغ بهم گفته بود راجب خونواده اش و خیلی چیزای دیگه وقتی من ازش ناراحت میشدم براش اهمیتی نداشت در هر صورت من باید بحثو تموم میکردم و از دلش در می آوردم خیلی آدم فرصت طلبی بود آزمون منو بهوونه کرد آزمون که تموم شد برگشته میگه من این مشکلات و داشتم راستش فکر کردم برطرف شه ولی نشده گفتم بهت بگمشون من اصلا کشته مرده اشم نیستم دوستام دارن الان سرکوفت میزنن که تویی که از هر لحاظ سرتر بودی چیت به این میخورد اصلا که از روز اول قبولش کردی 

اره بنفعم شده راجب شغلش هم دروغ بهم گفته بود راجب خونواده اش و خیلی چیزای دیگه وقتی من ازش ناراحت می ...

اره اصلا شخصیت خوبی نداره حق میدم بهت 

این شخص خانوادش صد درصد از خودش بدترن خداروشکر که تموم شد 

الان حال خودت چطوره؟

اره اصلا شخصیت خوبی نداره حق میدم بهت این شخص خانوادش صد درصد از خودش بدترن خداروشکر که تموم شد الان ...

خونواده اش طردش کرده بودن خودشم دل خوشی از کسی که کم کم بیست سال بهش نون داده نداشت من دیگه چه توقعی ازش می‌تونم داشته باشم زندگی با همچین آدمی رفتن تو باتلاق فکر نکنم کسی پیدا شه اونقدری که من باهاش کنار اومدم باهاش کنار بیاد مگه اینکه خودشو برای کسی دیگه تغییر بده منم ازش نگذشتم مجازی یا اینکه از نزدیک آدم طرفو ببینه بهرحال احساسات بوده واگذارش کردم به خدا هیچ وقت احساس خوشبختی نکنه هیچ وقت طعم خوشبختی رو نچشه 

اره اصلا شخصیت خوبی نداره حق میدم بهت این شخص خانوادش صد درصد از خودش بدترن خداروشکر که تموم شد الان ...

بحث چند ماه هم بود بازم بدرک یک سال و نیم وقتمو برای همچنین آدمی هدر دادم هعی

خونواده اش طردش کرده بودن خودشم دل خوشی از کسی که کم کم بیست سال بهش نون داده نداشت من دیگه چه توقعی ...

هعیی... 

ادمای اشتباه همیشه گیر همدیگه میوفتن 

منم یه همچین اتفاقی برام افتاد...

چند سالتونه چند وقت باهم بودین