2777
2789

دولت هر سال سهام 30 شرکت و شاید بیشتر را برای اولین بار تو بورس عرضه میکنه تا سهامداران اونها را بخرند.چون برای دفعه اول عرضه میشود اسمش شده سهام عرضه اولیه.

تمام شرکتها که الان تو بورس هستند یک زمانی دولتی بودند اما بعدا تو بورس عرضه شد اسمش شد سهامی عام.

مثل شرکت فولاد مبارکه ذوب آهن فولاد خوزستان تراکتورسازی تبریز لبنیات پگاه مس سرچشمه پالایشگاههای بندرعباس پالایشگاه تبریز پالایشگاه شیراز و خارک کرمانشاه و  پتروشیمی های نوری زاگرس  و شرکت سایپا و ایران خودرو بیمه های آسیا و دانا البرز پارسیان پاسارگاد و بانکهای ملت و صادرات تجارت سینا پارسیان و شرکت دارویی زهراوی و دکتر عبیدی و شرکت سیمان تهران و سیمان کرمان و سیمارس فارس و خوزستان و سیمان کردستان و صدها شرکت دیگه همش تو بورس است و همه شون تو سالهای قبل عرضه اولیه شدن.

هر وقت سهامی خواست عرضه اولیه شود 2 روز قبلش به همه سهامداران بورس که کد بورس دارند اعلام میکنند مثلا دوهفته پیش اعلام کردند سهام دارویی توزیع تو بورس با فلان قیمت و فلان تعداد عرضه میشود و اینقدر پول میخواهد و هر کسی باید فوری کد بورسی خودش را شارژ کند.الان مقدار پولش را نمیگن اما با ضرب تعداد ضربدر قیمت سهم مقدار پول مشخص میشود.از کارگزاری هم میتوانی بپرسید.تو سایتها هم اعلام میکنند.

اونوقت بعد از اینکه شارژ کردید باید خرید انجام بدید.

البته ساعت خرید آنلاین معمولا از ساعت 10 تا 12 روز عرضه اولیه است.

اما بیشتر کارگزاریها قسمت آفلاین هم تو کد آنلاین شما گذاشته اند تا شما از 2 روز قبل درخواست خرید را ثبت کنید.

موقع ثبت درخواست خرید اسم سهم را تو قسمت جستجوی نماد مینویسید

بعدش قیمت سهم را به ریال می نویسید و تعداد سهام.اینها را خودش اونجا براتون نمایش می دهد.نگران هیچی نباشید.

بعد هم رو خرید کلیک میکنید.اونوقت باید پایین صفحه درخواست شما ثبت شده باشه و بعداظهر همون روز خرید صورت میگیرد.

از فردای همان روز هم سهامتون را زیر نظر بگیرید هر روز معمولا 5 درصد به قیمتش اضافه میشود.بعد چند روز و شاید دوهفته ممکنه قیمت سهم بالا برود.هر جا دیدید قیمت سهم دیگه بالا نرفت یعنی اونجا قیمت تعادلی اون سهم است و باید بفروشید.

یکبار خرید فروش کنید براتون ساده میشود.

خودم هم کمک میکنم.

روی عکسم کلیک کنید و وارد پروفایلم شوید و تاپیکهای آخرم را نگاه کنید توضیحات درباره ثبت نام سجام و کد آنلاین و لیست کارگزاری ها را گذاشتم.

تاکید میکنم کارگزاری آگاه سامانه بهتری دارد و آنلاین و آفلاین را با هم بشما میدهد.

بعدش کارگزاری مفید و مبین سرمایه خوبه.

بقیه کارگزاری ها کمی ضعیف تر از این سه تا هستند.

اینها را پرسیدم و با تحقیق کامل بهتون گفتم.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

[QUOTE=110561164]مثلا اگه بخای یه سهام بخری حداقلش چقدره؟؟؟[/QUOTE

حداقل 110  هزار تومان.حداکثرش هم معمولا 500 هزار تومان.پول زیادی لازم ندارد.

اما سود خوبی میده.معمولا 25 تا 50 درصد اصل پولت را سود میده اونم تو دوهفته.

امتحان کنید باورتون میشود.

همیشه برای خودتان هدف داشته باشید زندگی بی هدف آخر عاقبت ندارد.اگر خدا بشما چیزی بیشتر از دیگران داد مغرور نشوید و طوری رفتار کنید که همیشه خیرتون به دیگران برسد و بی جهت درباره چیزی که نمی دانید قضاوت نکنید و مشکلات زندگی خودتان را پیش همه بازگو نکنید و مشورت از آدمای باتجربه بشنوید و همیشه عاشق پدر و مادر و خواهر برادر خودتان باشید بعد همسر و فرزند.چون کسی که خانواده اولش را فراموش کند خانواده دومش هم فراموش میکند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من فردا یا پس فردا میرم کارگزاری بازم بعدش مزاحمت میشم خدا عوضت بده 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

ممنونم از اینکه وقت گذاشتین و از توضیحات کامل و مفیدتون

من ساده ام ،ساده ساده ساده.من آگاهانه سادگی را برگزیده ام نه از روی بیچارگی ،برعکس سادگی عین چاره من است چاره رهایی ام از بنده مشغله های ریزو درشت مادی،سادگی پناه بردن به قاصدکی در دشت که اجازه میدهد پرهایش را به دست باد بسپارم و در ذهنم سرنوشت هر کدام را داستانی کنم و همراه با پرورش آنها در دشتهای دور تر داستانم را بارور تر کنم و سادگی اینکه در باغچه نعنای مادرم رد حلزونها را بگیرمو ساعت ها به رفت و آمدشان نگاه کنم و از خانه به دوشیشان احساس قوی بودن بگیرم. من آگاهانه ساده ام.ساده ساده ساده...

ممنون استارتر عزیز

من به سفارش کسی رفتم ثبت نام کردم و خودش تو گوشیم هم برام خرید انجام داد ولی اصلا نمیدونستم چی به چی

واقعا قشنگ توضیح دادی مرسی مرسی

هر طرد شدنی، هدایت به مسیر دیگری است

سلام خانم گل

همسر من میگه کارگزاری مبین بهتره

می خواستم از شما بپرسم به نظرتون آگاه بهتره یا مبین؟ 

آگاه همه عرضه اولیه ها رو قبلش با پیامک اطلاع میده؟ 

شوهرم میگه اطلاع نمیدن البته خودش آگاه نیست

برای تعجیل در فرج امام زمان(علیه السلام)صلوات     ❤️اللّهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم❤️