2777
2789
عنوان

مشکل با همسر

222 بازدید | 20 پست

حدود ده ساله ازدواج کردم و یک بچه دارم. شاغلم و همه چیز خدارو شکر دارم. همسرم از همون ابتدا اهل لاس زدن با خانوما بود... اهل پیام های عاشقانه...چت...نمیدونم هدفش چیه... تاحالا حتی ندیدم تلفنی باهاشون بحرفه... رابطه رو هم کشف نکردم فکر نمیکنم داشته باشه... خیلی ویژگیاش تقریبا خوبه... خیلی هوامو داره... میگه خیلی دوستت دارم... دارم میرم خارج و بچمم میتونم ببرم... به نظرتون همسرم رو نبرم و جدا شم؟ دخترم سه سالشه... و البته خیلی سخته توی کشور غریب هم کار کنم هم بچه داری

به نظرت  همچین ادمی جنبه خارج زندگی کرذنو داره؟؟

دقت کنین!!!! قبل عقد و دوران آشنایی:نامزدی👈👈👈ثبت محضر و اومدن اسم ها به شناسنامه ها:دوران عقد👈👈👈شروع زندگی مشترک در منزل مشترک :عروسی!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قانونی بری مشکلی نیست منم خارج از ایرانم اصلا ه سختیه ایران نیست

بعضی تاپیکا عملیات انتحارین لامصبا یه جوری شهیدت میکنن دیگه پا نشی  🤔🤔🤔😂😂😂بعضیام لعنتیا مخمو رگ به رگ میکنن

اصلا با بچه تنها نرو . من تجربه زندگی خارج را دارم خیلی سخته به خصوص اوایلش. و اما اگه همسرت مشکل اخلاقی داره احتمال زیاد اونجا آزادتره و بدتر میشه

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم
قانونی میرم... ولی باید اولش خیلی خوب کار کنم تا خودمو نشون بدم

نه اصلا شما وقتی دختر داری یعنی کلا بچه داری ازش حمایت میشه مدرسه مهد مربی پرستار همه چیو در اختارش میزارنن اگه اروپایی یا کانادا امریکا مطمئن باش 

بعضی تاپیکا عملیات انتحارین لامصبا یه جوری شهیدت میکنن دیگه پا نشی  🤔🤔🤔😂😂😂بعضیام لعنتیا مخمو رگ به رگ میکنن
اصلا با بچه تنها نرو . من تجربه زندگی خارج را دارم خیلی سخته به خصوص اوایلش. و اما اگه همسرت مشکل اخ ...

اره از همین میترسم... از طرفی وقتی میبینم خیلی از مردا کارهای بدتر میکنن که توی همین نی نی سایت فراوونه، میگم شاید توی جو ایران، این مرد زیاد بدی نباشه... بیاد اون طرف شاید بهتر بشه

نه اصلا شما وقتی دختر داری یعنی کلا بچه داری ازش حمایت میشه مدرسه مهد مربی پرستار همه چیو در اختارش ...

تحقیق کردم... میگن حداقل سه چهارماه باید توی نوبت مهد باشیم

اره از همین میترسم... از طرفی وقتی میبینم خیلی از مردا کارهای بدتر میکنن که توی همین نی نی سایت فراو ...

نمیتونم نظر قطعی بدم درباره همسرت ولی اینو بگم خیلی از مردایی که اینجا خوب بودند اونطرف میرفتند سمت زن و .... متاسفانه خانمها هم بودند اینطوری

پشت هرکوه بلند سبزه زاریست پرازیادخدا ودران باغ کسی میخواند که خداهست دگرغصه چرا؟  به همین زودی من به آرزوم میرسم باور دارم که این کار شدنی و من آرزوی خودم رو به دستان توانگر خدای مهربون و بزرگ و قدرتمند می سپارم و بدست آوردنش رو رها می کنم و اکنون من به خدای خودم اعتماد می کنم خدایا دوست دارم