2777
2789
عنوان

نمیدونم حق با منه یا شوهرم

334 بازدید | 26 پست

از عصر تا حالا با شوهرم خیلی سرسنگینم، همش ازم میپرسه چیزیت هست، منم میگم نه

قبلا هم تاپیک زدم در این مورد، شوهرم خیلی خوب و آرومه ولی بیشتر بار مسئولیت خونه رو دوش منه، اون درس میخونه، تا ساعت دو سرکاره، بعدش تا غروب سرکار میمونه درس میخونه، شبا هم همش پشت لپ تاپ، دو ساله وضعیت من همینه، الان هم دور پایان نامشه، دو تا بچه دارم، یکیش پنج سالشه، یکیش یه سال، همه میگن بچه هات وحشتناک شلوغن، به خدا تمام مدت سرپا هستم، همیشه خونه تمیزه، لباسا تمیز و اتو کشیده، غذای خوب، همه کارام به نحو احسن انجام میدم، اکثر وقتا هم مهمون دارم، ارشد دارم با بهترین معدل، دوست دارم دکترا بخونم ولی نمیتونم، انتظار دارم محبت بیشتری بهم بکنه تا منم انگیزه بیشتری داشته باشم ولی حرف عاطفی یا رفتار عاشقانه کمی بینمون هست، کلا یه کم سرده میدونم خیلی دوستم داره هر چی بگم نه نمیگه ولی...

گاهی میگم شاید شلوغش میکنم

چراهمینارو ب خودش نمیگی

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم نمیخام سرزنشت کنم یا حرفه گدشته هارو بزنم...اما خب کاش واسه ی بچه ی دوم زمانی اقدام میکردی که شوهرتم ازادتر بود

ولی حالا تو که اینقد صبر کردی..دیگه پایان نامشم هست اخرشه بازم صبرکن...به اونم قطعا فشار میاد کارو درس

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

خیلی متاهل بودن و درس خوندن همزمان سخن و انرژی بر هست بخصوص که دانشجوی خوبی هم باشی

فرقی هم نمیکنه درس بخونی یا همسرت

ما هم دوره بدی داشتیم به شدت خسته کننده بود

من دچار افسردگی شدم

الان بگن بدون کنکور بیا برو شهید  بهشتی دکتری بخون  نمی رم !!!! خیلی سخت گذشت 

داغم تازه شد 

عزیزم نمیخام سرزنشت کنم یا حرفه گدشته هارو بزنم...اما خب کاش واسه ی بچه ی دوم زمانی اقدام میکردی که ...

من سر پایان نامه خودم که رسما بریدم 

دیگه واقعا سخت میشه ... گاهی انرژی آدم تموم میشه 

بهش همین ها رو بگو  علم غیب که نداره خودش بفهمه  تا زمانی هم که نفهمه نمی تونه کاری واست ...

یه بار گفتم میدونی چند وقته برام کادو نگرفتی؟ یه کش مو ساده هم خوبه

ولی هیچ

گفتم چقدر انرژی میگیرم اگه سرکار که هستی یه پیام بهم بدی ولی بازم....