2777
2789
عنوان

نمیدونم حق با منه یا شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 334 بازدید | 26 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی متاهل بودن و درس خوندن همزمان سخن و انرژی بر هست بخصوص که دانشجوی خوبی هم باشی فرقی هم نمیکنه ...

منم تا ارشدم تموم شد خیلی سختی کشیدم، بهش میگم در طول روز نیم ساعت از وقتت برا من، بیا با هم حرف بزنیم و درد و دل کنیم، ولی بیشتر وقتا تو اتاق خودش پشت لپ تاپ خوابش میبره

منم تا ارشدم تموم شد خیلی سختی کشیدم، بهش میگم در طول روز نیم ساعت از وقتت برا من، بیا با هم حرف بزن ...

میدونی که چقدر داره به اونم سخت میگذره 

هم مسؤلیت مالی هم خانواده و هم درس

میدونم خسته شدی خانوم 

داری لطف میکنی که همراهی میکنی

در این جور مواقع من به همسرم یاد آوری میکنم که دنیا چندان هم ارزش نداره و معلوم نیست فردا چی بشه پس حواسمون باشه چی رو فدای چی میکنیم ... معمولا این یادآوری ارزشها موثر بوده واسه ما ... هم در مورد من هم در مورد همسرم 

میدونی که چقدر داره به اونم سخت میگذره  هم مسؤلیت مالی هم خانواده و هم درس میدونم خسته شدی خا ...

بیشتر وقتا براش ناراحت میشم که اینقدر سختشه

ولی یه‌ پیام ساده یا یه حرف عاشقانه شاید وقتی نبره ولی برا من دنیایی ارزش داشت

بیشتر وقتا براش ناراحت میشم که اینقدر سختشه ولی یه‌ پیام ساده یا یه حرف عاشقانه شاید وقتی نبره ولی ...

تجربه خودم این هست که مستقیم میخوام این چیزها رو 

یعنی توقع نمیکنم که خودش بگه میگم شاید متوجه نشه یا سرش شلوغ باشه حواسش نباشه 

مثلا زنگ میزنم میگم یه بوس بده من برم

یا میرم پیشش میگم دو دقیقه نازم رو بکش 

دقیق و مستقیم میگم موثر هم بوده هم من توقع نکردم که پاسخ دادن نشه و دلتنگ بشم هم اون عادت کرده و ذره ذره یاد گرفته و پیشرفت کرده

عزیزم من حتی واسه کارهای زیبایی هم مستقیم میگم 

مثلا میگم ببین موهام رو کوتاه کردم چه خوشگل شدم.... منتظر نمیشم ببینه و بفهمه... حتی مناسبت ها یا هر چیزی که واسم مهم هست 

دلت خیلی مهربون هست که به لطف و محبت کوچیک هم راضی هستی.... خودت بگیرش ... منتظر نشو اون یادش باشه یا حواسش باشه ... 

یا سرش شلوغ هست و ذهنش مشغول یا بلد نیست .... این رو خودت باید واسه خودت ایجاد کنی