2777
2789
عنوان

هم از شوهرم ناراحتم هم از مادرش😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من تجربه ای که دارم تو چند مدتی ک ازدواج کردم و بهت میگم...اوایل تا میرفتم خونه پدر همسریم همه کارا رو انجام میدادم اما یکم که گذشت دیدم این کارایی که میکنم شده وظیفه یه جورایی کمتر قدر زحمت هاتو میدونن...البته الان چون مرخصی نداره همسریم خیلی کم پیش میاد که بخوایم بریم خونه پدرش اما هرموقع که بریم واقعا مثل مهمون رفتار میکنم کمک میکنم کارهایی که لازم بدونم و انجام میدم اما احترام بیشتری برا خودم قائلم و الان خیلی راحت ترم...

من دوران عقدچی میشدمثل مهمون میرفتم خونشون الانم که عروسی کردیم و7سال میگذره همونطورمثل مهمون میرم

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
مگه مجبوری ک رفتی خونه مادر شوهر این همه بمونی... بمون خونه بابات تا هر کی دلش واست تنگ شد بیاد سراغ ...

داریم خونمونو اماده میکنیم 

میگ بمون وسایلش ب سلیقه خودت بریم بگردیم

عزیزم دیگه وقتی سه ماه میمونی همین میشه دیگه. کمتر بمون احترام و عزتت سرجا بمونه. با احترام برو با احترام برگرد مهمون تا چندروز مهمونه نه بیشتر

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1714230/داستان-زندگی-من
من دوران عقدچی میشدمثل مهمون میرفتم خونشون الانم که عروسی کردیم و7سال میگذره همونطورمثل مهمون میرم

خوبه عقلت رسیده ما که خوب حمالی کردیم 😑 الانم انتظار دارن ازمون

اگر کسی را دیدید که از همه چیز لذت میبرد،سخت نمیگیرد،میخنددومیخنداند بی مشکل نیست بلکه اوطوفان هولناکی را پشت سرگزاشته است واکنون قدر داشته هایش را میداند.

سلام خواهری

من چندوقته دنبال کارم چون ب پولش احتیاج دارم

تصمیم گرفتم ختمای مردم رو بردارم مثلا نذرمی کنن ختم قران و چهله دعا ها گفتم هرکی بخواد من براش می خونم .البته باروضه چون من مداحی می کنم.اگ چشم خورده باشین یا کسی طلسم کرده باشه خودتون و زندگیتون باطل می کنم با استخاره وقران

ب نظرتون با مادرشوهرم حرف بزنم؟

هر دفه ناراحت بودم ب شوهرم میگفتم اون میرف میگف می اومد میگف چرا مستقیم نمیای ب خودم بگی 

ولی بیشتر تقصیر شوهرمه ب نظرم گفتن نداره 

عزیزم دیگه وقتی سه ماه میمونی همین میشه دیگه. کمتر بمون احترام و عزتت سرجا بمونه. با احترام برو با ا ...

سه ماه نموندم ک میگم هر دوسه ماه ی بار همو میبینیم 

داریم خونمونو اماده میکنیم  میگ بمون وسایلش ب سلیقه خودت بریم بگردیم

خب اینطوری یه هفته ای تمومش کن.. تو این مدت هم مهمونی و عروس بنظرم نیاز نیست این همه کار.. کارای هر خونه ای با صاحب خونه ست نه دیگران

خوبه عقلت رسیده ما که خوب حمالی کردیم 😑 الانم انتظار دارن ازمون

من مثلاظرفای شاموبشورم اونم نه تنهایاباشوهرم یابرادرش بعددیگه ظرف میوه نمیشورم والامیرم مهمونی کارکه توخونه خودم هست بیان خونمم نمیزارم بیان توآشپزخونه

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين