2777
2789
عنوان

هم از شوهرم ناراحتم هم از مادرش😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1136 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب نظرتون با مادرشوهرم حرف بزنم؟ هر دفه ناراحت بودم ب شوهرم میگفتم اون میرف میگف می اومد میگف چرا مس ...

اول خودت رو اصلاح کن..بعد میبینی نیازی نیست با مادرشوهر حرف بزنی.. اعتماد بنفس داشته باش و به تیکه ها توجهی نکن.. شوهرت بهتره مسایل رو ب مادرش نگه..دلخوری پیش میاد..اگه میخوایی بگید پس حداقل خودت بگو..

زیاد رفتی کار کردی روشون باز شده.کمتر برو عزیزی. شوهرت میاد خونه شما با مامانت هماهنگ باشین که تو زیاد کار نکنی.مامانت پیش شوهرت باید بگه نه دخترم تو خسته میشی و فلان.خیلی احترام زیاد بزاره. شوهرت فک کنه خونه بابات پرنسسی. زن داداشم تو نامزدی اینجوری بود الان داداشم همه کارا خودش میکنه. فک کنم  دیگه بچه هم داداشم باید بزاد.سیاستتتت

ب نظرتون با مادرشوهرم حرف بزنم؟ هر دفه ناراحت بودم ب شوهرم میگفتم اون میرف میگف می اومد میگف چرا مس ...

اره حرف بزن اما با لبخند و در کمال احترام. حرفای دلتو بگو بهش

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1714230/داستان-زندگی-من

عزیزم از قدیم گفتم لطف مکرر حق مسلم!!هر چیزی اندازه داره،حتی کمک !!! وقتی میبینی برخوردشون اینجوریه توهم به اندازه کمک کن

تو، به ادب خود ارزش می یابی،پس آن را با بردباری زینت بخش...(امام علی علیه السلام)

مادرشوهر من خیلی پایه ست.نمیذاره زیاد کار کنم.همش منتظره من و پسرشو بفرسته تو اتاق😅ولی خب خودمم برم کار می کنم کم و بیش.نمیخوام پیش جاریم کم بیارم.اخه همش اون سر پاست

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...
زیاد رفتی کار کردی روشون باز شده.کمتر برو عزیزی. شوهرت میاد خونه شما با مامانت هماهنگ باشین که تو زی ...

مامانم شاغله بیشتر کارا با منه اینام ک اشنان چن ساله دیدن

ی هفته دو هفته 

بازم زیاده خواهر ... باید بکنیش هفته ای یه ناهار یا شام یا نهایت در حد یک روز ... اینجوری بیشتر بهت احترام میزارن و مهمون طوری باهات رفتار میکنن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1714230/داستان-زندگی-من

عزیزم از الان عادتشون نده ک مدام کار کنی بیشتر سعی کن کمک دست باشی ن یه کارو کامل انجام بدی مثلا مادرشوهرت ظرف بشوره شما آب بکشی

هر کاری هم تو خونه مادرشوهرت انجام میدی برا شوهرت تعریف کن ، شاید ب چشم ببینه ولی این گفتن زبانی خیلی تاثیر داره ؛ نوع گفتنت با سیاست باشه 

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️
مامانم شاغله بیشتر کارا با منه اینام ک اشنان چن ساله دیدن

پس خیلی کم برو .رفتی زود برگرد.کارم زیاد نکن.پخت غدا با مادرشوهرت شطتن طرف با تو.کارای دیگه انجام نده .کار کردن واسه خانواده شوهر ادم سبک میکنه.البته نطر شخصی منه.