2777
2789
عنوان

پسرم مریضه امروز شروع تدریس الفبا رو دارن توروخدا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 50 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرمن پارسال کلاس اول بود 1هفته تمام مریض بود نزاشتم بره خودم یادش دادم اصلا هم عقب نیفتاد سلامتیش م ...

دکترش سرم نداد گفت لازم نداره در حالی که به نظرم لازم داشت واقعا

اون یک هفته ای ک پسرت نرفت چطور یاذش دادی؟ اینا چون امروز اولین روز تدریس الفباشون هست من بحاطر این ناراحتم ک از اول اینجوری شده پایه ش بد شکل نگیره

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
نه نفرستش گناه داره حالش بد نشه توی مدرسه ولی حتما از معلم بپرس چی درس داده

اره میگم کناه داره یه وقت حالش بد میشه خجالت زده میشه

و هنگامي كه بندگانم از تو درباره ي من بپرسند، بگو من نزديكم و دعاي دعا كننده را، هنگامي كه مرا بخواند اجابت ميكنم❤️🌱....بقره_١٨٦
جدی میگی؟ یعنی مشکل زیادی پیش نمیادحس میکنم تدریس معلم اونم از روز اول یه چیز دیگه ست

نه عزیزم چه مشکلی 

اگر بچه امادگی داره بره ببرش اگرنه خواهشا نبر کل بوه های کلاس بیمارمیشن واین حق الناسه 

آ اونقدر سخت نیست اما حتما فیلم دانلود کن چون تدریس ها کمی متفاوت اززمان ماهست

درطی سال علاوه برنوشتن روخوانی زیادباهاش کار کن به مشکل نمیخوره 

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نگران نباش،هر نشانه رو چند روز تکرار مبکنن

اگع اینطور باشه خوبه

اره میگم کناه داره یه وقت حالش بد میشه خجالت زده میشه

اره هنوز سنی هم نداره گناه داره استراحت کنه 

فقط 43 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کاش میشد برگردیم قدیما...🍃

خوب وقتی حالش بد چیزی یاد نمیگیره که

ببین حالش اونقدر بد نیست

در کل خوبه ولی یهویی ممکنه بدبشه

مطمئن نیستم ک خوبخ یا بده

اره هنوز سنی هم نداره گناه داره استراحت کنه

پس نمیفرستمش

ولی خیلی ناراحتم

کاش از اولش اینجوری نمیشد

جدی میگی؟ یعنی مشکل زیادی پیش نمیادحس میکنم تدریس معلم اونم از روز اول یه چیز دیگه ست

نه اصلا جیز خاصی نیست

الان نت پر از فیلم های اموزشیه

از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 😡                                     دوستان نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊
نفرس بره یدفعه خدایی نکرده حالش سرکلاس بد میشه بذار استراحت کنه وقت برا یاد گیری زیاد از اینترنت الف ...

اره باید همین کارو بکنم فقط کاش اینجوری نمیشد کثل بقیه میرفت سر کلاس از اول الفبا قشنگ یاد میگرفت

نه اصلا جیز خاصی نیستالان نت پر از فیلم های اموزشیه

پس نمیفرستمش

امیدوارم تدریس اینترنت با معلمش زیاد فرقی نداشته باشه