2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمئنی عزیزم ،باید چند باشه

بستگی به رنج آزمایشگاه داره عزیزم من تست دادم رنجش ۹ بود من ۴/۵ بودم دکترگفت قدرت باروریت خوبه..پلی کیستیکی احتمالا دکترهیچی نگفت؟؟

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر
چند ماه پیش لاپراسکوپی کردم و چندتا کیست ریز داشتم که گفت برداشتیم کیستهارو یعنی بازم کیست   &n ...

انشالله ک چیزی نیست

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
بستگی به رنج آزمایشگاه داره عزیزم من تست دادم رنجش ۹ بود من ۴/۵ بودم دکترگفت قدرت باروریت خوبه..پلی ...

نه حرفی نزد فقط گفت زیاده چندنفر هم تو مطب بودن ازشون پرسیدم اونام ۴/۹ و۴/۵ واینا بودن ،یعنی قدرت باروریم پایینه؟

نه حرفی نزد فقط گفت زیاده چندنفر هم تو مطب بودن ازشون پرسیدم اونام ۴/۹ و۴/۵ واینا بودن ،یعنی قدرت با ...

ن عزیزم ربطی نداره

زندگی پانتومیم است...حرف دلت را به زبان بیاوری باخته ای👆👇👉👈
نه حرفی نزد فقط گفت زیاده چندنفر هم تو مطب بودن ازشون پرسیدم اونام ۴/۹ و۴/۵ واینا بودن ،یعنی قدرت با ...

نه عزیزم منظورم این نبود.من احتمالا یکشنبه برم پیش دکترم خیلی خوب وباحوصله جواب میده اگه دوسداری عکس آزمایشت بفرست ازش بپرسم واست

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر