بچم خیلی ضعیفه کم وزن دنیا اومده دو وسیصد. الان ده روزه حس میکنم هیچ وزن نگرفته همش تخم مرغ و چلوگوشت با روغن زرد میخوردم هنوز خیلی شیر و خرما نخوردم چون نفاخ بوده یکسره بهش شیر میدم مایعات چای کمرنگ زیاد میخورم. شکم بچم زیاد کار میکنه ولی شکر خدا گریه و ناراحتی نداره و همش خوابه اینم بگم تا الان مدام آنتی بیوتیک میخوردم که شاید رو شیرم تاثیر داشته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اسی تو رو خدا برا اینکه بچه ت وزنش بالا بره عجله نکن ،مثل من بیچاره به روزت نیاد
بچه م پسر ،تا دو ماهگی با اینکه رژیم غذایی داشتم اما لبنیات مثل شیر نمیخوردم چون میگن پسرا یخورده روده هاشون حساس ترن ،وزن گیریش خوب بود اما چون قدش بلند بود زیاد مشخص نبود بعد هی میگفتن چرا چاقش نکردی منم هی بردم دکتر ،دکارا نیگفتن ماهی ۱۲۰۰ وزن گرفتن عالیه ،ولی اطرافیان میگفتن چاقش نکردی ،اومدم برا اینکه شیرم مقوی بشه شروع کردم خوردن شیر و کنحد و ارده ،نگو پسر بیچارم به پروتئین گاوی حساسیت داشت و این چیزا براش سم بودند