2777
2789
عنوان

رفتن پیش دعا نوبس بده

288 بازدید | 22 پست

خانما پدر من چند سالیه به طرز خیلییییییی وحشتناکی طرز مادر و خواهرشه 

حتی دیروز ظهر اعصابش خورد شده بود میگفت دیگه خونه نمیام اونم بخاطر مریضی خووهرش که هیچ ربطی به ما نداشت 

بابای پن آدمی نبود بچشو به خواهرش بفروشه 

اونم این خواهرش که همیشه باهم دعوا بودن یا دعوا داشتن 

ولی چند سالیه به طرز فجیعی بچشو هم بخاطر اونا کنتر گذاشته 

راستش زیاد دیدم که هم این عمم هم اون دوتای دیگه برن پیش دعانویس 

و عیر اینا دعانویس تو فک و فامیل زیاد داریم که با بابام دشمنی دارن و چشم دیدن مارو ندارن 

من قبلا اعتقاد نداشتم 

ولی وقتی دیدم چقد راحت زندگیو خراب میکنن با این کارا منم یواش یواش دارم اعتقاد پیدا میکنم 

بنطرتون میشه رفت دعای باطل السحر گرفت ؟؟؟؟ 

خواهش میکنم از تجربیاتتون بگید 

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

اول اینکه عواقب بازگشت داره بعدم به درد مشکلاتت اضافه نکن 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره بقره پخش کن،باطل السحره

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
ینی چی هوای بازگشت خواهر ؟؟؟؟

عواقب و بازگشت سنگینی نحسی بستگی دارد 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یه چیز میگم بخند. دوستم تو شامپوی خونه ادرار کرده تا شوهرش بدون این که بفهمه با نجاست خودش رو بشوره ...

نه در این حد 

فقط میخوام برم یه دعا بگیرم

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

عزیزم نرو بدتر میشه چند تا ذکر هست اونها بخون یا برو کانال مرگ هم زیباست اونجا خیلی ها حاجت گرفتن رایگان یاد میدن خودم معجزه ها دیدم با مادرت بشین چله نور بگیر احصار خضری بخون 

هرکی دنیال این کارها بره گرفتار میشه شما خودتو گرفتار نکن نرو قران بخون ۴ قل بخون ان شالله درست میش ...

اخه نرمم گرفتار میشم 

زندگیمون ریختن بهم

اگه خدا بخواد میشه 😍😘

کلی چی داریم باطل کردن سحر نرو سمت شون سوره بقره 

نمک و سرکه نماز باطل کردن سحر فاطمه الزهرا

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم