2777
2789
عنوان

پدرم امروز رفت خواستگاری با سه تا بچه😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2062 بازدید | 83 پست
براتون۵صلوات و۵ایه الکرسی خوندم عزیزم

فدای دل مهربونت عزیزم💗💓😘😘

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسم‌الله 

من اول فک کردم مادرتون خدا نکرده فوت کرده یا طلاق گرفته 

به نظرم نرم نرم پیش برید خونه رو به نام مامان بزنید بعد شوتش کنید پیش همون کمر سوخته 

خدایا شکرت 🙏🙏🙏
اسی کجایی الان بابات کجاس

رفته ماشین بخره از یک شهر دیگه اما خودم دیدم تو گوشیش خانومه اورس دقیق فرستاده بود وگفته بود ترس دارم دلم شور یزنه با خانومه قرار قم گزاشتن خانومه نوشته بود شاید من نتونم بیام

I am nurse
خو شماره زنه برمیداشتی زنگ میزدی باحاش میحرفیدی شاید نمیدونه بابات متاهله

ای خواهر دارم شمارشو فک کردی زنه خودشم توی پروفایاش عکس بچه کوچیک داره احتمالا بیوه هست

I am nurse
اره موقع ظرف شستن یا وقتی سرگرم کاراشه گریه میکنه

مامانت چندسالشه؟

بابات چند سالشه ؟

خودت ازدواج کردی؟

کاربر شیمپک هستم.فعلا با این کاربری فعالم.گفتم که دوستام بدونن هستم هنوز  
رفته ماشین بخره از یک شهر دیگه اما خودم دیدم تو گوشیش خانومه اورس دقیق فرستاده بود وگفته بود ترس دار ...

خدا لعنت کن زن هرزه رو

حافظ قران هستم!دوفرشته دارم مهرساوپارسا نزدیک۶و۴سالشون😍❤!!خدایامرسی بابت همه چی