2777
2789
عنوان

پدرم امروز رفت خواستگاری با سه تا بچه😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2062 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم درسته یا نه خانوما نظر بدن.اگه بابات مال و اموال داره مقداری ک پشتوانه ی مامانت و خودت باش ن ...

فک کردی به جونش بنده ما جز لباسای تنمون هیچی نداریم

I am nurse
خاک بر سر همچین حیوونی ،، نگو پدر چون از  سگ کمتره  تف مامانت تو صورتش مرتیکه ی کثیف هرزه

اون زنه چی پس??

کرم از خود درخته،اگه زن پایه ای نباشه مردی هم فرصت  هرزه بازی  پیدا نمیکنه

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

دوروزه دارم گریه میکنم  به حال خودم مادرم برادرم وخواهر کوچیکم

کاشکی شماره شو برداشته بودی میدادی دایی. عمو. پدربزرگی  زنگ بزنن زنه رو تهدیدش کنن

هر بار این درو محکم ببند برو
خب الان بابات با دو نفر رابطه داره گفتی؟ خواستگاریه کمر سوخته رفته یا یکی دیگه؟

اون یکی دیگه شوهر داره😐😐😐داره کارای طلاقشو میکنه که از شوهرش جدا بشه من با این هرزه چیکار کنم نمیدونم

I am nurse

بنظرم پدرتون برای هوسرانی میره با اون خانوما

بخاطر اینکه مادرتون دعوا راه نندازه میگه درحد من نبودی

از مادرتون جدا نمیشه ولی تا مدتها با اون مدل خانوما میگرده و خیانت میکنه

آخر عمرش هم پاک و مثبت میشه و میاد سراغ شماها و خودش رو مثل پدر نمونه نشون میده.