2777
2789
عنوان

پدرم امروز رفت خواستگاری با سه تا بچه😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2062 بازدید | 83 پست
مامانم مهریه اش کمه  هیچی هم  نداریم ک به نام مامانم باشه تمام زندگیش به نام خودشه میدونین ...

الهی خدا به دلتون ارامش بده

حافظ قران هستم!دوفرشته دارم مهرساوپارسا نزدیک۶و۴سالشون😍❤!!خدایامرسی بابت همه چی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحت شدم منم همچین چیزی تو اطرافیانم بوده میدونم چجوری از لحاظ روحی شکنجه میشین ولی هیچ راهی نیست باید این موضوع و قبول کنین 

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

من چی بگم که برادرم ۳ سالشه

میخندمو دلگیرمو میبینمو میمیرمو از این دنیا بیزارمبیزارمو بیطاقتم بیتابی شد عادتم آروم آروم میبارم                                                          ******            *******          *******          زخمای این زمونه بیرحمه کسی درداتو نه نمیفهمهواسه اونی که بیشتر فهمید دیگه آروم شدن فقط وهمه , فقط وهمه          
س تا بچه این نمیشه مادرتم طلاق بگیره شمارو ببره کجا؟ یا بزارینش ب حال خودش یا مادرت با مهریه تهدید ک ...

مهریه اش خیلی کمه اونم میگه بچه ها رو میرم برو هرجا دوست داری بعد ۲۲ سال برگشت گفت درحدمن نبودی از اول  پدرم از زن اولش یک دختر بچه داشت موقع ازدواجش با مامان م شرط کرده ک  دخترشو بزرگ کنه حالا ک بزرگ  شده  عروس شده ورفته سر زندگیش میگه در حد من نبودی

I am nurse